A koncertek:

2023. október 14. szombat, Hunnia Bisztró (1054 Budapest, Bank u. 5.). Dep'art & Timur Lenk : Nagy Októberi Didiista Miafacom
2023. november 03. péntek, Városi Rock Klub (6720 Szeged, Stefánia 6.) Timur Lenk 30!
2023. december 15. péntek, Gödör Underground (1061 Budapest, Király u. 50.) Marlboro Man + Timur Lenk.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

   Vád ért bennünket, miszerint a honlap kizárólag köcsög, metaalkoholikus, valamit hímsovén tartalommal bír. Ezért újítunk mi is, mint egy párt, amely minél szélesebb néptömegeknek próbál tetszeni, bármilyenek is legyenek azok a néptömegek, sík értelmiségitől a satu állatig. Programunk szerint Magyarország (és az egyéb magyar nyelvű nemzetiség) eleddig általunk ilymódon figyelembe nem vett 50%-át próbáljuk meg a magunk oldalára állítani azzal, hogy nekik is teljes körű, testreszabott szórakozást nyújtunk.

   Kedves Magyar Nők! Hát itt van, megérkezett! Ahol fellebben a fátyol! Ahol kiderül az igazság! Ahol az Élet maga! Ahol az események úgy vannak leírva, ahogy a nők mindennapjai valóban telnek! Friss citromillat, higiénia, törlőkendő, intimbetét!
Nem, nem nyitunk Heti Fasz rovatot a Heti Pina mellé, tekintettel a jelenlegi célcsoport esetleges érzékenységére, meg amúgy is minek az nektek. Van ennél lényegesen jobb megoldás, amely a nőket sokkal inkább kielégíti, mint holmi ótvar pornográf fényképek. A nők általában igen széleskörű irodalmi műveltségére apellálva megnyitjuk sorozatunkat, amely a világirodalom hasonszőrű gyögyszemei mellé szégyenkezés nélkül állhat egy csatasorba bele. Egy folytatásos regényről van szó, amely méltán dobogtatja meg a lányi, asszonyi, valamint özvegyi szíveket.

   Szerzőpárosunk tagjai -egy nevének elhallgatását kérő férfi és nőismerősünk- az Élet nagy ismerői, a mindennapi, átlagos emberekhez hasonlóan mindketten hajósinasból küzdötték fel magukat generálmajorrá, közben megtapasztalva mindazt az élményt, ami a hétköznapi emberek mindennapjaiban előfordul, beleértve ebbe a boltban való kenyérvételt, az utcán való ismerkedést, a bankban való rablást, valamint a mélytengerben való ufóütközetet.

   Jöjjön hát A Mű, amelytől csupán azt várjuk, hogy elgondolkoztató gondolatok ébresztése közben könnyed szórakozást nyújtson, valamint hogy annyira megnövekedjék a honlap látogatottsága, hogy reklámokat is kitehessünk egy valag pénzért.

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal...

1. rész » 2. rész » 3. rész » 4. rész » 5. rész »
6. rész » 7. rész » 8. rész » 9. rész » 10. rész »
11. rész » 12. rész » 13. utolsó rész »