A koncertek:

2020. október 17. szombat, Granárium Zebra Club (Szarvas, Kossuth u. 2), VI. Whehehe Fesztivál - HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Timur Lenk

2020. november 7. szombat, Hunnia Bisztró (Bp. Bank u. 5.) Timur Lenk [HU] , The BASE [A]: November hét! A víruslófasz miatt elmaradt április 4 pótlása.

2020. november 21. szombat, Városi Rock Klub (Szeged, Stefánia sétány 6.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Megint Szeged!

2020. december 12. szombat, Narancs Rock Café (Békéscsaba, Szent István tér 3.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Diszkótor!


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

   Vád ért bennünket, miszerint a honlap kizárólag köcsög, metaalkoholikus, valamit hímsovén tartalommal bír. Ezért újítunk mi is, mint egy párt, amely minél szélesebb néptömegeknek próbál tetszeni, bármilyenek is legyenek azok a néptömegek, sík értelmiségitől a satu állatig. Programunk szerint Magyarország (és az egyéb magyar nyelvű nemzetiség) eleddig általunk ilymódon figyelembe nem vett 50%-át próbáljuk meg a magunk oldalára állítani azzal, hogy nekik is teljes körű, testreszabott szórakozást nyújtunk.

   Kedves Magyar Nők! Hát itt van, megérkezett! Ahol fellebben a fátyol! Ahol kiderül az igazság! Ahol az Élet maga! Ahol az események úgy vannak leírva, ahogy a nők mindennapjai valóban telnek! Friss citromillat, higiénia, törlőkendő, intimbetét!
Nem, nem nyitunk Heti Fasz rovatot a Heti Pina mellé, tekintettel a jelenlegi célcsoport esetleges érzékenységére, meg amúgy is minek az nektek. Van ennél lényegesen jobb megoldás, amely a nőket sokkal inkább kielégíti, mint holmi ótvar pornográf fényképek. A nők általában igen széleskörű irodalmi műveltségére apellálva megnyitjuk sorozatunkat, amely a világirodalom hasonszőrű gyögyszemei mellé szégyenkezés nélkül állhat egy csatasorba bele. Egy folytatásos regényről van szó, amely méltán dobogtatja meg a lányi, asszonyi, valamint özvegyi szíveket.

   Szerzőpárosunk tagjai -egy nevének elhallgatását kérő férfi és nőismerősünk- az Élet nagy ismerői, a mindennapi, átlagos emberekhez hasonlóan mindketten hajósinasból küzdötték fel magukat generálmajorrá, közben megtapasztalva mindazt az élményt, ami a hétköznapi emberek mindennapjaiban előfordul, beleértve ebbe a boltban való kenyérvételt, az utcán való ismerkedést, a bankban való rablást, valamint a mélytengerben való ufóütközetet.

   Jöjjön hát A Mű, amelytől csupán azt várjuk, hogy elgondolkoztató gondolatok ébresztése közben könnyed szórakozást nyújtson, valamint hogy annyira megnövekedjék a honlap látogatottsága, hogy reklámokat is kitehessünk egy valag pénzért.

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal...

1. rész » 2. rész » 3. rész » 4. rész » 5. rész »
6. rész » 7. rész » 8. rész » 9. rész » 10. rész »
11. rész » 12. rész » 13. utolsó rész »