A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 
« előző index következő »

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal... - 12. rész

   A két lány egymásra nézett és mivel tetszettek nekik az asztalnál ülő emberek, igent mondtak. Amikor John előhúzta melltartójukat, először meglepődtek, de mivel így meztelenül már amúgyis elég felajzottak voltak, belementek a játékba.
- Rendben - szólt Annick. - Akkor kezdődhet a játék. Vigyázzatok, mert nem csak szem nem marad szárazon. - ezzel felállt, és odament a kandallóhoz, ahol már lobogott a tűz és sárgás fényével aranyszínűre festette a lány testét, annak minden domborulatát.
   Fénylő, hosszú szőke sörénye karcsú derekát verdeste, pompás látványt nyújtott, mint egy remekbeszabott kanca, mely vágtára készül. Ekkor csatlakozott hozzá Carolyn. Sötét hajával, apró termetével, hegyes, fitos melleivel méltó párját alkotta Annicknak, és kezdetét vette "násztáncuk". Carolyn bizonyult a merészebbnek, rögtön kezébe vette az irányítást. Odalépett a fekete szépséghez és hevesen csókolni kezdte, miközben kezeivel vándorútra indult a lány testén. Mellbimbóit két markába vette, és finoman dörzsölni kezdte, míg azok megkeményedtek, ekkor lehajolt és szájával kezdett vad izgatásba. Kezei lejjebb csúsztak, mígnem elértek a rózsaszín kéjvágathoz és most csiklóját vette kezelésbe. Annick nyögdécselt, látszott majd eszét veszti a kéjtől. Mikor Carolyn finoman a kandalló előtti medvebőrre döntötte és finoman belenyalt szeméremajkai közé, felsikoltott. Mindeközben a többiek sem maradtak tétlenül, Elliot és John saját irányításuk alá vonták hímvesszejüket, finoman simogatták, dörzsölték makkjukat.
   Cynthia először megdöbbent a látottaktól, de hamarosan érezte, hogy nedvesedni kezd, ami alsóneműjén is átüt. Nem bírt magával, ő is magához nyúlt, hogy finoman izgassa magát. Már-már a csúcsra jutott, mikor felpillantott és meglátta, hogy John csak őt nézi. Ettől, neveltetése és eddigi életútja okán annyira elszégyellte magát, hogy hirtelen felugrott és kirohant a szobából. Már a lépcsőn tartott felfelé, mikor lépteket hallott maga mögött. Megfordulva látta, hogy John követi, kinek szeméből sütött a vágy, nem beszélve előremeredő, hatalmas falloszáról. A lányt lenyűgözte a látvány, nem bírt megmoccani. Bevárta, míg a férfi odaér hozzá és átöleli. Lábai elgyengültek, lerogyott a lépcsőre. Nem volt szükség szavakra, anélkül is tudták, mit kell tenniük. Mindketten érezték, hogy most bekövetkezik, amire már oly régóta vágytak. John felsóhajtott és hevesen csókolni kezdte a lány minden porcikáját. Mikor lábai közé ért, és fejét befúrta a kéjlakba, Cynthia kishíjján elájult. Nem hitte volna, hogy a szex ilyen fantasztikus is lehet. Úgy érezte, mindent meg akar adni ennek a férfinak, itt és most. Ezért felemelte a férfi fejét, szemébe nézett: "Akarom!" szólt. John érezte, milyen fontos ez most a lánynak, és hogy olyan megtiszteltetésben részesül, mely eddig még nem jutott senki osztályrészéül. Ezért óvatos akart lenni, hogy ne okozzon a lánynak fájdalmat. Megcsókolta, és vesszejét finoman a lány hüvelyéhez helyezte...

Vége a 12. résznek, folytatása következik...

« előző index következő »