A koncertek:

2023. október 14. szombat, Hunnia Bisztró (1054 Budapest, Bank u. 5.). Dep'art & Timur Lenk : Nagy Októberi Didiista Miafacom
2023. november 03. péntek, Városi Rock Klub (6720 Szeged, Stefánia 6.) Timur Lenk 30!
2023. december 15. péntek, Gödör Underground (1061 Budapest, Király u. 50.) Marlboro Man + Timur Lenk.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

   Bennünket is elért az olcsó népszerűséghajhászás, ezért úgy döntöttünk, hogy a weboldal látogatottságának növelése érdekében mi is bevetünk mindenféle aljasságot. Erre leginkább az 1999. évi magyar webverseny eredménye sarkallt bennünket, ahol a döntőbe jópár teljesen használhatatlan tartalmú, ám felette csicsás site is bejutott. A végeredmény is magáért beszél: a győztes a www.hazipatika.hu lett. Világos, ők a másik irányba mentek el, a látogatók magasfokú hipochondriájából csináltak/nak bizniszt.

   Nade mi mégis az egyik irányt választjuk. Egy mondás szerint ha egy hollywoodi filmben kisgyerek vagy állat szerepel, az már csak sikeres lehet. Ugyanez mutatis mutandis érvényes a weboldalakra is, amelyiken meztelen nők vannak... Mi szintén ezt a gagyi trükköt fogjuk alkalmazni a jövőben. Hát nesztek, igénytelen pinalesők, ehun e.

   Hogy szó ne érje a ház elejét, legalább itt megpróbálunk valamennyire minőségit nyújtani, ha már az eddigiek szerint a site többi részén nem sikerült. A fotók véletlenszerűen kerülnek fel, minden héten új adag, már ha a technika is lehetővé teszi.

2012. 10. 31. All pictures copyright (C) by Suze Randall