A koncertek:

Kétállomásos miniturné:
2021 augusztus 6. péntek (közepesen este), Gólem fesztivál, Dunaújváros (Dunaújváros. Szalki-sziget)
2021 augusztus 6. péntek (késő este), MKKP VI. Országos Passzivista Találkozó és Alkotótábor (Újlengyel, Akáctanya környéke)

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Szezonvégi szezonnyitó.


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

   Bennünket is elért az olcsó népszerűséghajhászás, ezért úgy döntöttünk, hogy a weboldal látogatottságának növelése érdekében mi is bevetünk mindenféle aljasságot. Erre leginkább az 1999. évi magyar webverseny eredménye sarkallt bennünket, ahol a döntőbe jópár teljesen használhatatlan tartalmú, ám felette csicsás site is bejutott. A végeredmény is magáért beszél: a győztes a www.hazipatika.hu lett. Világos, ők a másik irányba mentek el, a látogatók magasfokú hipochondriájából csináltak/nak bizniszt.

   Nade mi mégis az egyik irányt választjuk. Egy mondás szerint ha egy hollywoodi filmben kisgyerek vagy állat szerepel, az már csak sikeres lehet. Ugyanez mutatis mutandis érvényes a weboldalakra is, amelyiken meztelen nők vannak... Mi szintén ezt a gagyi trükköt fogjuk alkalmazni a jövőben. Hát nesztek, igénytelen pinalesők, ehun e.

   Hogy szó ne érje a ház elejét, legalább itt megpróbálunk valamennyire minőségit nyújtani, ha már az eddigiek szerint a site többi részén nem sikerült. A fotók véletlenszerűen kerülnek fel, minden héten új adag, már ha a technika is lehetővé teszi.

2012. 10. 31. All pictures copyright (C) by Suze Randall