A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 
« előző index következő »

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal... - 3. rész

   John szomorúan a nő után nézett, maga sem értette miért is bánkódik, Cynthia csodaszép, de nem épp az esete, ahhoz túl önérzetes és az ital is inkább vidítólag szokott hatni rá. Nem baj -gondolta- nő és villamos után sose fuss, szokta volt mondani apja, aki génállományának felén kívül egy céget és a nemek közti viadalra vonatkozó kiapadhatatlan jótanács- és aforizmakészletet hagyományozott fiára. John rendelt még egy vodkát, a jó öreg egészségére ürítette, majd nekilátott ebédjének.
   Az ebéd végeztével épp egy újabb vodkát rendelt, amikor megcsörrent telefonja, Suzy volt az, a szőke 19 éves kis pipi akit pár napja egy bárban csípett fel.
- Johnny- köszöntötte Suzy -miért nem hívtál azóta?- Támadta le egyből a lány.
- Suzy drágám, én próbáltam -hazudta-, de Te sehol sem voltál, ezenkívül én nem diák vagyok kurva sok szabad idővel, hanem üzletember és ez rengeteg időmet elviszi.
- Ne haragudj, nem számon kérni akartam rajtad, csak hiányoztál és nem mertelek felhívni eddig...
- Kis Csacsi -kezdett hízelegni John, mert felrémlett előtte Suzy alakja, bitang jó nő volt, hatalmas mellekkel és édes kis feszes puncival- találkozzunk most, épp túlvagyok egy rettenetes üzleti ebéden és akad egy szabad délutánom. Fél óra múlva nálad leszek, rendben?
- Várlak- válaszolta a lány és John már rendeltetett magának egy taxit a pincérrel. Míg a számlára várt, felhívta titkárnőjét:
- Halló Angela, itt John. Ma délután nem megyek be, de megkérném egy másfél óra múlva csörögjön rám. Köszönöm.
- Rendben főnök, hívom.

   Suzy egy szál törölközőben nyitott ajtót, selymes szőke haja nedvesen csillogott a rávetülő napsugarakban, láttára egy görög isten is szerelembe esett volna, de John csak megcsókolta, majd megindult a bárszekrény felé, töltött magának egy vodkát, majd leült a kanapéra. A lány ledobta magáról a törölközőt és John elé térdelt, halkan sóhajtva lehúzta a cipzárját, közben azt mondta:
- Rettenetesen nagyon kívánlak, majd megőrültem ez alatt a két nap alatt.
   Majd tövig kapta John még kókadt farkát. Az erekció nem váratott magára, pár másodperc múlva John farka úgy állt, hogy követ lehetett törni vele. A lány mesterien csinálta, ezt John már a múltkor is megfigyelte, úgyhogy hagyta is, hogy mindent úgy csináljon ahogy azt a lány akarja, amúgy is fáradt volt, hogy ennél aktívabban részt vegyen az aktusban. Ekkor Suzy egy utolsót nyalintott makkján, majd ugyanígy előtte guggolva John péniszét csodás mellei közé tette és fel le kezdett ingázni ekképp ingerelve tovább őt.
- Azt akarom, a melleim közé élvezz- mondta most, hogy már szabadon volt a szája.
- Rendben, édes. Olyat durrantok a dudáidra, hogy elalélsz- mondta mosolyogva, mert eszébe jutott apja mondása, miszerint az orális sexben, fiam, az a kis csend az igazi, és ujjait a lány szájába dugta, legyen addig is mit szopogatnia.
A kis boszorka mellei olyan selymesek, lágyak és ruganyosak voltak, hogy John -bár a lepedő régi bajnoka volt- perceken belül elélvezett, magját számolatlanul szórva Suzy testére, aki az ondó látványától teljesen megrészegült, ujjait puncijába dugta és egy-két mozdulatot követően elélvezett.

   John felállt, levette végre nadrágját, majd a többi ruhát is és lenyomott egy vodkát. Beszélgetnie nem igen akaródzott, ezért a lányt a zuhany felé húzta és erősen csókolni kezdte, kinyitotta a zuhanyt, aztán jobb kezét fenekére csúsztatta, erősen megmarkolta Suzy gyönyörűen gömbölyödő hátsóját, majd hátulról kezdte simogatni Suzy még-már nedves puha kis szeméremajkait, időnként be-be dugva ujjait forró lukába. Közben bal keze sem volt tétlen: a lány jobb mellét simogatta vele egyre jobban nekilendülve. A mellek simogatása végül vágyat ébresztett benne, hogy szájába vegye őket, lejjebb csúszott és kezei közé fogta a két hatalmas, feszes cickót és nyalni kezdte őket. Majd a mellbimbókra került a sor, Johnny alaposan eljátszott velük, nemritkán fogait is használva. Érezte, Suzy már teljesen be van gerjedve, ezért úgy döntött, még tovább ingerli: letérdelt elé és egy durva mozdulattal fenekénél fogva szájához rántotta csodaszép formára borotvált punciját és durván nyalni kezdte, miközben keze egyre erősebben szorította fenekét. Suzy már sikongatott a kéjtől, de John csak hajtotta tovább őt a gyönyör útján. Aztán hirtelen felállt, felkapta a lányt, a falhoz szorította és farkát egy erős mozdulattal a méhszájáig nyomta. A lány nem bírta tovább, elélvezett. Johnny azonban még csak ekkor látott neki igazán, megcsókolta partnerét, egy pillanatra sem hagyva abba a szeretkezést. Suzy egy újabb orgazmus fele közelített, és pillanatokon belül megint elélvezett John hatalmasra nőtt, benne dugattyúként fel-alá mozgó farkától. John még órákig bírta volna így, de mégis akként döntött, a következő lesz a lány utolsó orgazmusa s egyben az övé is. Hirtelen lassított az eszeveszett tempón, finoman, minden mozdulatot kiélvezve folytatta tovább az aktust. Érezte, a lány vaginája megint egyre szorosabban öleli körül a már szinte felrobbanó szerszámát, lihegésük eggyé vált és John Suzy mohó kis vaginájába lövellte magját.
   Az ágyon tértek magukhoz, hanyatt fekve az átélt gyönyörtől kimerülten, gyengéden cirógatva egymás testét, amikor John telefonja megszólalt. A rövid beszélgetés végén John azt mondta a lánynak, sürgősen el kell mennie, felkapta ruháit és egy rövid csók után távozott. A ház előtt magában megáldotta titkárnőjét akire mindig, minden körülmények között számíthatott.

Vége a 3. résznek, folytatása következik...

« előző index következő »