A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 
« előző index következő »

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal... - 8. rész

   Cynthia az ebéd után visszament dolgozni, bár érezte nincs a megfelelő állapotban. El is kéredzkedett főnökétől, aki tekintettel az aznap összehozott nagyszabású üzletre, haza is engedte. Miután hazaért, megengedte a fürdővizet, majd levetkőzött és beállt a tükör elé. Megcsodálta gyönyörű testét, végigsimította kerek alma melleit, bársonyos combját, bájosan göndörödő fanszőrzetét és gondolkodóba esett, hogyan lehetséges, hogy egy ilyen formás, tündéri kis nő, mint Ő, még mindig szűz. Nem értette. Vele lenne a baj? Csak Ő tartja magát szépnek és bájosnak? Szüzessége lassan már kőként nehezedett rá. Sokszor el akarta már veszíteni, de valami mindig közbeszólt: Vagy a kiszemelt pasasról derült ki, hogy csak azt akarja, vagy az utolsó pillanatban Ő váltott hangulatot, de az is előfordult, hogy a pasas részegen elaludt az aktus előtt. Az idő pedig egyre inkább ellene dolgozott, ennyi idősen már igen kínosnak kezdte érezni szüzességét, mit is mondana annak, aki rájön? Fájna-e? Meg a pasas is biztos elpletykálná és abba Ő belehalna.

   Gondolt már arra is, hogy egy profit rendel erre a célra, de az utolsó pillanatban, mielőtt beleszólt volna a kagylóba, hogy megrendelje a férfit, mindig visszatáncolt. Ahogy így meztelenül állt a tükör előtt és gondolkozott sanyarú sorsán, szinte észre sem vette, hogy ujjai tovább folytatják körtáncukat testén. Már egészen fel volt izgulva, mellbimbói megkeményedtek, szeméremajkai lassan nedvessé váltak. Szülei sokszor mondták neki, hogy maszturbálni vétek, de most erkölcsi gátjai átszakadni látszottak. Ujjai lassan cirógatták selymes fanszőrzetét, másik kezével pedig mellbimbóit simogatta gyengéden. Ahogy nézte magát közben a tükörben, teljesen felizgult. Ujjaival csiklóját kezdte masszírozni mikor az első halk kis nyögés felszabadult ajkáról, a kéj kezdte elragadni. Ujjai beljebb vándoroltak és a két nedves kis kagyló közt csúsztatgatta fel és le. De már ez nem volt elég, érezte több kell neki, egy igazi férfi, aki magáévá tenné, talán John, vele el tudta képzelni élete első éjszakáját, sőt akár többet is. Közben ujjai hegyével finoman körbesimította hüvelyének bejáratát. Igen, Johnnal nem félne, arroganciája ellenére úgy érezte, tudna vele bánni és talán nem is nevetné ki. Ujjai újra csiklójához értek közben, érezte, nincs már messze az ORGAZMUS. Tovább simogatta apró, körkörös mozdulatokkal csiklóját és nézte közben magát a tükörben. Elképzelte, ahogy John ugyanezt tenné vele, sőt többet is, Johnnak mindenét odaadná. "John" ejtette ki nevét mámorosan, miközben az ORGAZMUS rátört olyan elemi erővel, mint soha addig, "Johnny" nyögte még egyszer a férfi nevét. Ellazult és csak ekkor vette észre, hogy a fürdőszobából folyik a víz a lábai alatt...

   Cynthia odarohant a kádhoz és gyorsan elzárta a vizet. - Nem vagyok normális! - gondolta, majd beereszkedett a vízbe, melybe tett egy kis habfürdőt. -Nem mehet ez így tovább. Valamit ki kell találnom, különben meghülyülök. -el is határozta, hogy az első útjába eső férfinak odaadja magát. Persze nem bánta volna, ha ez a férfi történetesen John Woodbery. Igaz kicsit tartott a férfi nyers stílusától, de biztos volt benne, hogy nem okozna csalódást, hiszen látszott rajta, hogy egy három lábon járó csoda lehet az ágyban. - Ah! - sóhajtott egy nagyot, majd elmerült a fürdőzés örömeiben.

   Éppen már kellemesen elernyedt a jó forró vízben, amikor megcsörrent a telefon. Cynthia hirtelen ki akart ugrani a kádból, hiszen csak valami fontos hívás lehetett, ami így délután otthonában találja, ám sajnálatos módon elfeledkezett a fürdőhabok egy fontos tulajdonságáról, miszerint azok bizony síkosak. Így aztán először csak testének felső része ért partot, mikor is fejjel előre kibucskázott a kádból, s mint jól fejlett angolna elterült a kilépő szőnyegen. Mikor aztán szaladva megindult a nappali felé, újabb meglepetés érte. Hát hogy is felejthette el azt az illatos szappant, amit még édesanyja hozott neki Görögországi nyaralásából. Így most feledékenységének és a fürdőszobapárkánynak esett áldozatul. Ekkor egy pillanatra megpihent lakásának romjai felett és vett egy mély levegőt, mielőtt tovább szánkázott volna. Nem akarta, hogy másnap kollégái buta élcelődésének legyen kitéve, miközben megpróbálják kitalálni, vajh hol szedte össze bájos kis kék foltjait, amik tulajdonképp nem is állnak neki rosszul.
   A telefon változatlanul csak csöngött, ezzel borzolva Cynthia amúgy is megtépázott idegeit. Ezen az sem változtatott, hogy mire felemelte a telefon kagylóját, az elhallgatott. - A kutya fáját! - kiáltott fel önkéntelenül Cynthia. - Ez hihetetlen! Nem elég hogy összetöröm magam, még a végén úgy fogok beszélni, mint egy kocsis. - Erre újfent elkezdett csörögni az az átok herkentyű, de most már kisebb katasztrófa nélkül sikerült fogadni a hívást.
- Halló! - szólt cseppet sem kedvesen Cynthia.
- Na! Azért ne harapd le a fejemet! - Szólt Annick, Cynthia gyermekkori barátnője, akivel olyan jókat lehetett hajnalig beszélgetni, miközben felfaltak több doboz fagylaltot.
- Ne haragudj, azt hiszem, nem vagyok a legjobb formámban.
- Elsősorban egy kis pihenésre van szükséged, de leginkább egy férfire. Szeretném, ha a hétvégén lejönnél hozzánk, a tengerparti nyaralónkba. Jack meghívta néhány barátunkat és szeretnék bemutatni neked valakit. Azt hiszem tetszeni fog, pont neked való. Úgyhogy ne is próbálj vitatkozni! Csomagolj össze, és holnap délután várunk.
Cynthia először ellenkezni akart, mert nem szerette, ha kész helyzet elé állítják, de aztán meggondolta magát. Tulajdonképp tényleg ráfér egy ki pihenés, és az is érdekelte, kit akar neki bemutatni a barátnője.
- Rendben van, elmegyek.
- Ez a beszéd, nem is fogadtam volna el más választ. Akkor holnap találkozunk, és légy csinos! - zárta le a beszélgetést Annick.

   Miután visszament a fürdőszobába hogy eltakarítsa a romokat, Cynthia arra gondolt, hogy jól döntött. Végül is, lehet ez egy jó hétvége. Megismer új embereket, kicsit szórakozik. - Hát jó! - mondta magában, és neki állt rendet rakni. Persze más lett volna, ha tudja, hogy a férfi, akit Annick be akar neki mutatni nem más, mint John Woodbery...

Vége a 8. résznek, folytatása következik...

« előző index következő »