A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 
« előző index következő »

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal... - 7. rész

   Carla és Jane már a mólón várták Johnt, mikor meglátták, hangosan kiabálni és integetni kezdtek: "Szia Johnny! Gyere már!". John megszaporázta lépteit, közben alaposan szemügyre vette az ikerpárt. Magasak voltak, karcsúak és vörösek. Egyforma térdig érő sortot és kék topot viseltek, amik kiemelték formás kebleiket és gyönyörű nőies alakjukat. Bőrüket a nyári nap már megfogta egy kicsit és előjöttek aranyos szeplőik, amelyek csak még kívánatosabbá tette a két lányt.
- Hello!- köszöntötte John az ikreket és egy-egy csókot adott rózsás ajkaikra. -Szálljunk be!
- OK.- válaszolták a lányok és felléptek John Gyönyörű 40 lábas Yachtjára. -Mi elmegyünk átöltözni!- mondták és eltűntek a kabinok fele.
   Amíg a lányok elmentek átöltözni, Johnny elővett egy poharat és töltött magának kedvenc vodkájából, majd kényelembe helyezkedett. Azon kezdett el tűnődni, hogy ideje lenne már valamilyen szinten megállapodni és kikötni valakinél. Egyre inkább eluralkodott rajta a teljes csömör. Hirtelen elkezdett vágyni valami komoly kapcsolatra. Nem mintha nem szerette volna eddigi életét, hiszen minden este volt hova mennie és kivel ágyba bújnia, de jó lett volna már valami biztos pont az életében. - Lehet, hogy Cynthia van rám ilyen hatással? - tűnődött John. Érezte, hogy ez a lány valahogy más. Ő nem adja könnyen magát, igazi kihívást jelent. És John szerette a kihívásokat. Valahogy ez a lány több volt, mint puszta szexuális csemege. - Lehet, hogy kár volt belemennem ebbe a mai csónakázásba. - gondolta John, ám ekkor felbukkant Carla és Jane. John alig akart hinni a szemének, amikor meglátta a két lányt, hiszen az átöltözés abból állt, hogy mindent levettek magukról, csak szexis fehérneműjüket hagyták magukon. Ekkor John feledte Cynthiát, feledte az elhatározását, csak azt nem feledte, hogy férfi. Nem is tudta volna, hiszen férfiasságának bizonyítéka mocorogni kezdett a nadrágjában. Márpedig ilyenkor cselekedni kell, úgyhogy felállt és a lányokhoz sétált:
- Nahát, nem tudtam, hogy Isten ilyen bőkezű is lehet. Megalkotta a tökélyt és abból rögtön kettőt.
- Ugyan Johnny, nem kell nekünk udvarolni, azon már rég túl vagyunk. - mondta Jane és egy hirtelen mozdulattal kikapcsolta a melltartóját. - Inkább tedd azt, amit csak egy férfi tehet egy nővel.
   Johnnak nem kellett kétszer mondani, megragadta a két kis vöröset, és leszaladt velük a hálószobába. Útközben ledobálta magáról feleslegesnek vélt ruhadarabjait, vagyis mindent. Alig bírta türtőztetni magát, arról nem is beszélve, hogy ágaskodó hímvesszeje mennyire akadályozta a mozgásban. Amint leértek, az ágyra vetette magát és csak annyit mondott:
- Kényeztessetek!
Carlát és Jane-t nem kellett félteni, tudták, mit kell csinálni és azt is, hogy hogyan...

Vége a 7. résznek, folytatása következik...

« előző index következő »