A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 
« előző index következő »

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal... - 9. rész

   John, miután átesett a Heymann nővérek nyújtotta élvezeteken és a sétahajókázáson, hazafelé vette az irányt. Természetesen ez az irány, mint mindig, nem volt teljesen egyenes. Hisz Johnnynak csak a jelleme volt egyenes, még a hímtagja is furcsán görbült, nem úgy, mint másoké, hanem oldalra. Talán ez is oka lehetett annak, hogy a nők rajongtak a vele való nemi aktivitásért.
   Tehát John útközben be-betért egy-egy szimpatikus pubba, kocsmába és kedvenc italát mindenhol magához vette. A nők azonban ma nem érdekelték, el is hessegetett egy-két alkalmatlankodó csinibabát.
   Már a 7. vodkánál tartott, mikor megcsörrent telefonja, Annick kereste, egy régi ismerőse, aki valami nőnek akarta bemutatni másnap. John fáradtan igent mondott, legurított még egy vodkát és hazament aludni.
   Zavaros álma után másnaposan ébredt, az Aspirin pedig nem volt sehol...

   Tekintettel arra, hogy már péntek volt, Cynthia nem sietett annyira a munkahelyére, hiszen az utolsó munkanap mindig kissé lazább volt a többinél. Bár Cynthia nem szeretett különbséget tenni a hét napjai között, azt neki is észre kellett vennie, hogy kollégái, valamint a többi cég alkalmazottai is kissé lazábbak pénteken. Az egyetlen kivétel, akit ismert, ügyvéd barátja volt, Elliot, aki még pénteken is próbált úgy tenni, mintha lázasan dolgozna.
   Ezzel persze kivívta mind főnöke, mind barátai ellenszenvét. Mivel Cynthia nem akart ebbe a hibába esni, ma kibontott hajjal és laza öltözetben ment a munkahelyére. Mikor beért, titkárnője elhalmozta cetlikkel, melyekre azon emberek nevei voltak felírva, akiket a héten elmulasztott felhívni. Így aztán nem maradt sok ideje a töprengésre, hanem lázasan belefogott lemaradása törlesztésébe. Délután négykor eszmélt csak fel, mikor már mindenki elhagyta az irodát, hogy neki is ideje már a hétvégére koncentrálni. Szerencsére magával hozta a hétvégére összecsomagolt bőröndöt, így már indulhatott is. Kis igazítás a laza sminken, pisi, kaki és már úton is volt. Az úton elhatározta, hogy ezen a hétvégén igenis jól fogja magát érezni, ha a fene fenét eszik is. Mosolyogva gondolt arra a csomag óvszerre, amit még indulás előtt titkárnője a táskájába csempészett.
   Ekkor már felrémlettek előtte Longshire kastélyának égbe merészkedő tornyai, és lassan befordult az úton. A parkolóban már több kocsi is állt, mikor BMW-jével leparkolt egy tűzpiros Ferrari mellett...

Vége a 9. résznek, folytatása következik...

« előző index következő »