A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 
« előző index következő »

Sue-Anne Richardson és Jeff McNemara:
Ölelj, míg jön a hajnal... - 10. rész

   John feje hasogatott rettenetesen, zavarosan emlékezett az előző estére és valami meghívásfélére is, de már nem tudta pontosan, hogy ki és hova hívta. Nem baj gondolta, biztos megint valami unalmas party a tengerparton, napbarnitotta nőkkel és vigyorgós idiótákkal. Érezte ennél ő többre érdemes. El is kezdett valami kulturális programon gondolkodni, sőt az is eszébe jutott, hogy folytatja azt a regényt, amelyet három éve kezdett el írni, de aztán eszébe jutott, hogy akkor két rosszul sikerült mondat leírása után feladta irodalmi terveit. Ekkor azonban megszólalt telefonja.

- Halló Johnny, Annick vagyok, emlékszel miről beszéltünk tegnap?
- Hát, hogyne. Bevallottad, hogy mindig is engem szerettél, és hogy már nem bírod sokáig nélkülem.
- Nagyjából, azzal az eltéréssel, hogy egy murira hívtalak.
- Jaaa... - Rémlik már valami? - Ööö...
- Jack Longshire-i kastélya. Plusz lesz ott valaki, akit feltétlenül meg kell ismerned.
- A szó bibliai vagy üzleti értelmében?
- Ez csak rajtad múlik. Egyébként szerintem egyikkel sem járnál rosszul.
- Ne csigázz!
- Akkor jössz?
- Megyek.
- Akkor ott!
- OK. Szia.
- By!

   Szóval megint egy mulatós este, gondolta. Azonban nem akaródzott neki igazán elmennie. Ekkor megint csörrent a telefon.

- Üdvözlöm Mr. Woodbery!
- Hello Angela - üdvözölte titkárnőjét - mi újság?
- A jogásza, Mr. Knockfield kereste és arra kérte önt, feltétlenül találkozzanak ma 12-kor itt az irodában.
- Rendben, ott leszek.

   John összeszedelődzködött és dél után pár perccel be is ért irodájába. Épp csak annyi ideje maradt, hogy megigyon egy kávét és ügyvédje már meg is jelent.

- Szia Elliot! Bemutatsz az ifjú hölgynek?- kérdezte John, meglátva az elképesztő bombázót az ügyvéd oldalán.
- Szia John. Ő Carolyn, az új barátnőm.
- Szia, John Woodbery.
- Szia, Carolyn Todd vagyok.

   Egy ideig társasági beszélgetést folytattak, majd Elliot rátért jövetele tárgyára és aláíratta Johnnal a konkurens cég felvásárlására vonatkozó szerződéseket. Miután ezen túlestek, John azt javasolta igyanak egy kis pezsgőt, hisz nem minden nap veszi meg az ember a versenytársát kilóra, és már ki is szólt Angelának, hogy hozzon egy üveg Veuve Cliquot-t. Angela tizenöt perc múlva tért vissza az üveg pezsgővel és három kristálypohárral. A hangulat a pezsgő hatására kezdett feloldódni, a beszélgetés is egyre síkosabb területre tévedt és egyszer csak azt vették észre, hogy mind a ketten Carolyn combját simogatják. Az amúgy sem túl hosszú ruha kezdett felcsúszni a lány combjain, szabaddá téve ágyékát, amit nem takart bugyi.

- Klassz csaj, ugye- mondta Elliot.
- Gyönyörű- válaszolt John.
- Örülök, hogy tetszem fiúk, de amíg ti dumáltok, velem ki foglalkozik?

   A két férfi ekkor szinte egyszerre a nőre vetette magát. John letépte a topját és Elliot közben combjain felfele haladva a lány puncija fele irányította magát. John a lány kicsi, de formás melleit harapdálta, majd megcsókolta. Rövid csók után letolta nadrágját és péniszét Carolyn szájába tette, aki mohón szopni kezdte. Elliot közben a felemelte a lány fenekét és mögékerült, és egyből tövig nyomta farkát Carolyn immáron tüzes vaginájába. A lány, bár szája nem volt üres, felsikoltott. Az ajtó pár másodperc múlva kivágódott és Angela lépett be hirtelen. Azt hitte valami baj történt. Ám mikor meglátta azt, amit meglátott, úgy határozott, most ő is beszáll a dologba, hisz régóta vágyakozott ez után a szimpatikus ügyvéd fiú után. Miközben Elliot Carolyn mögött tornászott, ő észrevétlen mögé került, levette ruháját és alsóneműjét, és alulról megnyalintotta Elliot heréit. John és Elliot egyszerre vették észre Angelát.
- Üdvözlöm Angela, csodásan néz ki- mondta John és megállapította magában, hogy nem csinált rossz vásárt, amikor felvette ezt a nőt. A teste őrjítően szép volt és mozgása is régóta izgalmat csiholt Johnból.- Jöjjön csak ide!
- Igen, Főnököm- és otthagyta Elliotot, bár tudta, hogy még visszatér hozzá. Ami ezután történt, arról elég ha annyit tudunk, hogy órákon át patakokban folyt a geci, amíg be nem szálltak hármasban - Angelát, mint titkárnőjét, John mégsem vihette magával, azonban elhatározta, hogy jelentős fizetésemeléssel lepi meg a következő hónap elejétől - Elliot tűzpiros Ferrarijába és elporzottak Longshire titokzatos vidéke felé...

Vége a 10. résznek, folytatása következik...

« előző index következő »