A koncertek:

2024. július 20., Kertem

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

« vissza

ALKOHOLÓGIA 10.

A TLRC fáradhatatlanul csak kutat, kutat...

A III/III-as Ügynök

   Az Inkvizítor jó haverja, annak távollétében szívesen beugrik helyettesíteni, de időnként együtt is dolgoznak. Módszerei mindazonáltal finomabbak, ő nem kényszeríti ki a vallomást, csak körbejár, figyel, fülel és hallatlanul precíz jelentéseket készít, amiket aztán ismeretlen úton, viszont roppant gyorsan eljuttat mindazon távollevőkhöz, akikhez nagyon nem kellene.
   Tőle tudja meg a barátnő/feleség, a főnök, az ellened áskálódó kolléga, a másnapi tárgyalópartner, hogy pontosan hány felest/sört/egyebet ittál meg, egyáltalán milyen, emberhez nem méltó dolgokat tettél. Őmiatta nem tudsz letagadni semmit az este történtekből, mindenki pontosan tudja, hogy hányas melltartója volt annak a szőkének, akit ölelgettél. "Én nem csináltam semmit!" -védekezel gyengén, erre általában savanyú félmosolyos "Persze, persze" a válasz. Ez már gyanús jel.
   Ha megpróbálkozol a "Honnan veszed, hogy én ezt meg ezt csináltam?" elterelő kérdéssel és erre a lakonikus "Tudom" választ kapod, biztos lehetsz benne, hogy a III/III-as Ügynök már leadta rólad a jelentést. Mondhatsz már bármit, senki nem fog hinni neked.
   A legrosszabb, hogy azután is folytatja a jegyzetelést, miután az áldozat a Hipnotizőr hatása alá került, emiatt mindenki más olyasmikről is tud, amikről az áldozat semmit. Közös irodát tartanak fenn az Ügyésszel , a jelentést elég csak áttolnia a szomszéd asztalra.

A Hontalan Haver

   Miután a Tereprendező elvégezte a munkáját, odakacsint a Hontalan Havernak . Ő pedig a kocsma elhagyása után melléd lép, átkarolja a vállad és kezedbe ad egy literes üveget, amiben valami ki tudja honnan származó lötty (vodka, sör, pezsgő, unicum, vörös- és fehérbor és pár csikk tetszőleges arányú keveréke) található. Beszélget veled, időnként ivásra buzdít, miközben hazafelé tántorogsz, legalábbis azt hiszed. Mivel mások számára láthatatlan, úgy tűnik, mintha hülyén magadban motyognál.
   Buzdít, hogy lejmoljál már cigit az esetlegesen felbukkanó járókelőktől, akár a rendőröktől is. Szadista szórakozásul időnként belelök egy-két pocsolyába, bokorba, virágágyásba, lényeg, hogy minél koszosabb legyél. A Bicskás Szaki is besegít neki, ő szétszabdalja a ruhádat és vágásnyomokat, horzsolásokat helyez el rajtad.
   Mikor már eléggé lepukkant vagy és kellőképp elfáradtál a hosszas és eredménytelen mászkálástól, testvérileg mutat egy lakályos padot, párnázott újságpapírt, hogy itt, ezen lehet aludni. Lehetőleg olyan publikus helyen, hogy a reggeli világosság beálltakor minél többen észre tudjanak venni.


   Hatvani Gábortól kutatótársi üdvözlettel:
   "Ezúton kérem a TLRC népes kutatótáborát, hogy támogassa elképzelésemet, mely szerint népi kezdeményezés keretében javaslatot kellene benyújtani a Magyar Országgyűléshez, hogy sürgősséggel állítsanak fel egy parlamneti vizsgálóbizottságot, melynek feladtat lenne a MAFFIA-tagok leleplezése, felelősségre vonása!!!
   Össztársadalmi érdek!!!!, mert míg a honpolgárok figyelmét leköti a holmi ügynök múlttal rendelkező "felelős" állami beosztású személyek múltjának vizsgálata, addig apadó nemzetünk tagjait tizedeli??? A MAFFIA!!!
"

A Pörölyös Manus

   Ténykedését előszeretettel fejti ki a munka után megtért, fáradt becsületes dolgozón. A végig robotolt nap, ideges rohanás, zsúfolt tömegkölekedési eszközökön történő utazás után hazatérő egyén hűtőszekrényéből kiragadott sörével leomlik a lakás azon szentélyébe, ahol a kényelmes fotöly található megkezdi rituáléját, melynek eszköze a maláta lé, célja a kultikus halál állapota, ezen szertartás segítségével léphet be a traszcendens térbe. Eléréséhez rendkívüli koncentráció, nyugalom és gyakorlat szükségeltetik!!!

   Sajnos ezt a tevékenységet a külvilág nagyon sokszor otromba módon és tévesen ítéli meg (nemre és fajra való utalás bélkül): ELEGEM VAN ABBÓL, HOGY MIKOR HAZAJÖSSZ MINDIG CSAK DÖGLESZ A TV ELŐTT, TELEFÜSTÖLÖD A LAKÁS ÉS VEDELED A SÖRT!!!

   Ezen zavaró tényező kiiktatása után a traszcendens tudatállapot elérésben minden simán is menne, ha nem bukkana fel a Pörölyös Manus !!! Aki nem tudni honnan, de hirtelen a hátad mögé settenkedik és hatalmas méretű pörölyével egy jókora ütést mér kókuszodra! Ettől aztán tudatodat vesztetten lebicsaklik főd és nyálcsorgatva hortyogni kezdesz, melyből órák múltán térsz csak észhez! És már megint nem sikerült elérned a hőn áhított célt!

   Eddig a leleplezés, kérek mindenkit legyen nagyon óvatos, leírhatatlan károkat tud okozni a fent említett gonosztevő!

------------------------

   TLRC-megjegyzés:
   A támogatásunkról természetesen biztosítjuk kedves kutatótársunkat, valóban legfőbb ideje, hogy a Parlament is foglalkozzon a Kis Csapat térnyerésének problémájával.
Hümm. Ha jól értjük, a kártevés lényege, hogy az áldozat transzcendens meditáció helyett elalszik jól. Ezzel több problémánk volna:
1.) A rajtaütésszerű elalvást okozhatja az Aneszteziológus vagy a Hipnotizőr is, feleslegesnek tűnik ezért egy külön bandatag létére gyanakodni.
2.) A rajtaütésszerű elalvás - már ha ugye a vázoltaknak megfelelően otthon történik - miért kár? És főleg miért leírhatatlan?
3.) Ez már csak kötözködés. A "hőn áhított cél" ugye a transzcendens meditáció lenne. A mi eddigi tapasztalataink szerint a leírt esetben nem meditál az ember, hanem egészen egyszerűen bambul.


Miki: Egy barátom találkozott a banda egy eddig sötétben bujkáló tagjával. Nos ő a rejtélyes

Távolugró Edző

   Munkáját rendszeresen akkor végzi, amikor az ember békésen tántorog hazafelé, majd vizelési ingereit kielégítendő, meglátogatja az út mellett csordogáló szennyvizet. Ilyenkor hirtelen mögéd ugrik és a füledbe suttogja:
- "Át tudod ugrani! Meg tudod csinálni! Gyerünk, ugorj!"

   Munkájára különösen télen a legbüszkébb, amikor a hidegben megfagyott, csuromvíz pulóverrel, hajadban moszattal és ebihalakkal valahogy elvergődsz a legközelebbi benzinkúthoz, ahol természetesen nem szolgálnak ki, mert Búvár Kundnak néznek.

--------------------------
TLRC-megjegyzés:
Az eset eléggé egyedinek tűnik, paranoid hajlamaink ellenére éppen ezért hajlamosak volnánk az esetet egyszerű, véletlen balesetnek tekinteni, illetve a haver szimpla önmeghasonlási öngyilkossági kísérletének. Felkérünk mindenkit, aki már találkozott a Távolugró- Edzővel, hogy írjon nekünk róla !

--------------------------------

Janó , a TLRC kriptokutatója , aki csak kutat, de nem publikál, most megerőltette magát.

   Először ragadok elektronikus pennát, maffia ügyben, de úgy érzem eljött az ideje, hogy megszólaljak (képzavarnak elég jó, nem?). A Távolugró Edző MÉGPEDIG LÉTEZIK! Ami talán a kutatást új irányokba terelheti, hogy engem Görögországban buzdított sporttevékenységre. Globalizáció és a maffia még szakdolgozati témának sem utolsó! Ami igazán aljas volt a görög maffiatagban, hogy a szennyvízcsatornán való átkelésre a következő szavakkal buzdított: Hidd el a diszkó arra sokkal közelebb van! Azon az éjszakán nem volt esélyem!

« vissza