A koncertek:

2023. október 14. szombat, Hunnia Bisztró (1054 Budapest, Bank u. 5.). Dep'art & Timur Lenk : Nagy Októberi Didiista Miafacom
2023. november 03. péntek, Városi Rock Klub (6720 Szeged, Stefánia 6.) Timur Lenk 30!
2023. december 15. péntek, Gödör Underground (1061 Budapest, Király u. 50.) Marlboro Man + Timur Lenk.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

   Sok kínlódás után született meg ez a szekció. Az együttessel, vagy annak tagjaval kapcsolatban rengeteg sztori létezik, de hosszas vegyelemzés után egyet sem találtunk, ami ne lett volna x) súlyosan dehonesztáló , y) rettentően kínos, z) büntetendő. Valahogyan a sztorik cselekménye mindig átcsúszott a "don't try this at home" kategóriába. Ráadásul ahányszor csak összejöttünk megbeszélni a sztorisarok sorsát, mindig éppen a határozott döntés küszöbén rúgtunk be végérvényesen.

   Az együttessel szoros kapcsolatban álló sztorik három fő csoportba oszthatók. Az elsőbe az "Éppen rettentően be voltunk baszva, amikor..." kezdetűek tartoznak, a másodikba az "Éppen rettentően másnaposak voltunk, amikor...". A harmadik csoportba az ettől eltérő kezdetűek tartoznak, de egyrészt ebből a fajtából igen kevés létezik, másrészt az a kevés is roppant gyenge.

   Hosszas tökölődés és számos sörözés után úgy döntöttünk, hogy felvesszük a sztorik közé az együttessel vagy a tagokkal távolabbi, esetlegesen semmilyen kapcsolatban sem álló történeteket is. Ez persze meglehetősen megnehezíti az együttes szorosan vett karrierjének ily enciklopédikus formában történő követését, ám ezek a történetek figyelmesen olvasva felfestik mindazt a hatalmas történelmi tablót, amelyből oly heroikusan emelkedik ki a Timur Lenk együttes szárnyalásának méltó visszhangja.

Mi az a VIZIT ?
Menotti Kapitány, Szökkenő Szar és a Kalóz