A koncertek:

Kétállomásos miniturné:
2021 augusztus 6. péntek (közepesen este), Gólem fesztivál, Dunaújváros (Dunaújváros. Szalki-sziget)
2021 augusztus 6. péntek (késő este), MKKP VI. Országos Passzivista Találkozó és Alkotótábor (Újlengyel, Akáctanya környéke)

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Szezonvégi szezonnyitó.


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

   Sok kínlódás után született meg ez a szekció. Az együttessel, vagy annak tagjaval kapcsolatban rengeteg sztori létezik, de hosszas vegyelemzés után egyet sem találtunk, ami ne lett volna x) súlyosan dehonesztáló , y) rettentően kínos, z) büntetendő. Valahogyan a sztorik cselekménye mindig átcsúszott a "don't try this at home" kategóriába. Ráadásul ahányszor csak összejöttünk megbeszélni a sztorisarok sorsát, mindig éppen a határozott döntés küszöbén rúgtunk be végérvényesen.

   Az együttessel szoros kapcsolatban álló sztorik három fő csoportba oszthatók. Az elsőbe az "Éppen rettentően be voltunk baszva, amikor..." kezdetűek tartoznak, a másodikba az "Éppen rettentően másnaposak voltunk, amikor...". A harmadik csoportba az ettől eltérő kezdetűek tartoznak, de egyrészt ebből a fajtából igen kevés létezik, másrészt az a kevés is roppant gyenge.

   Hosszas tökölődés és számos sörözés után úgy döntöttünk, hogy felvesszük a sztorik közé az együttessel vagy a tagokkal távolabbi, esetlegesen semmilyen kapcsolatban sem álló történeteket is. Ez persze meglehetősen megnehezíti az együttes szorosan vett karrierjének ily enciklopédikus formában történő követését, ám ezek a történetek figyelmesen olvasva felfestik mindazt a hatalmas történelmi tablót, amelyből oly heroikusan emelkedik ki a Timur Lenk együttes szárnyalásának méltó visszhangja.

Mi az a VIZIT ?
Menotti Kapitány, Szökkenő Szar és a Kalóz