A koncertek:
2019. április 06. szombat, Lámpás Klub (Bp. 7. Dob utca 15.) este 20.30-tól. Táncdalfesztivál I. középdöntő: Timur Lenk - Zsetonpityu.
2019. május 04. szombat, Városi Rock Club (Szeged, Stefánia sétány 6.) Timur Lenk Menni Szeged. Vendég: Nulla Ft + ÁFA
2019. június 15. szombat, XV. Rock A Villa Körül Fesztivál (Pilisszentiván). Táncdalfesztivál döntő: Zsetonpityu, Kabinet RT., Timur Lenk.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

A Leander-féle hangoslevél írott eredetije

Emilváltás v1.0

From: Fisher
    To: Leander

   Ehun egy link, ahol 37 másik link van.
    Tőccsed le az egészet légyszíves, aztán írd ki egy CD-re, aztán a Dörtinek add oda jól.
    A Dörtit meg majd macerálom, hogy az általa odavitt, majd a Bárkányi által azonnal elvitt
    vincsesztert megkapd megint, mert nekem meg az kellene, ami azon van.

------------------------------------------------

From: Leander
    To: Fisher

   Fasz kiva ennyi linkke. Nem tuttad vóna nanobájtokra darabóni a picsá ba ze má a faszkiva megin? Vagy mezonokra vagy miafaszom amive engem még jobban szopatni lehet halálra a csimbókos kurva isten redves fasza is kivammá? Lekközelebb csomagojjad mán egybe hogy ércsük egymást a fasz kiva baszkikám egyed megfele a döglött herédet izibe faszom geci.
    Egyébként se szivese csinálom, így meg egyenese faszt a lószaros timurlenkes valagotokba a faszkivammá meg a pinaszagú istenlovabasszameg má a picsába.
    A vincsesztert a bárkesz hozta nem a lőrkó és vitte is azonna a bárkesz nem a lőrkó a picsába. De azé macerájjad, az sose árt a fasz kivammá. És nem vincseszter, hanem wincseszter hogy tanújjá is bazmeg a szopós szájű szűz márija fasza is kivammá ebbe a rohadék tetűszagű agyonklikkentős ítévilágba basszátok meg tudom hogy figyeltek a szíjjerágott rongyos tömlőcsöcsit az anyátok malomkerék picsájának basszátok meg a faszkivammá baze.

Pár nap elteltével emilváltás v2.0

From: Leander
    To: Fisher

Nofisikoma!
   
    A mútkó úgy meguntam a tőttögetést, hogy csak most szántam e magam a folytatásra. De ami vót emút, etűnt a fájermenes link a picsába se puszi se pitipitipá.
    Mi legyen akkóhát mosta baze? Törőjjem le aszt is amit eddig letőtöttem oszt rohaggyatok meg ott ahol vagytok, vagy feteszed egybe csomagóva, hogy befejezhessem a misönt, asztá megkapom az új személyazonosságot csinci banderas plasztikáva lelépek péztkőteni fekacsajokat dugni bolíviába csujdáréhaj?
   
    Faszkivammá.

-------------------------------

From: Fisher
    To: Leander

   Nebazmábaze. Azt hittem, már régen letőttötted, aztácsak hijábafoglajja a helyet, aztápontmost letörűtem, aztápontmost szopatol, hogymégsenemse. Mijenítésvagyte, semmiccselehetrádbízni, egyrohattletőttéstsebírol, milenneha téllegdógoznodkéne, hebazzeg?
   
    Na. Összezippeltem az egészet, nehogy véletlenül hármatkejjenkattintani, meraztán leszáradazujjad a sokkattyintástó aztácsaknézünk.
   
    ---------------------------------

From: Leander
    To: Fisher

   A rohattkúrva takonyszagú büdösistenfaszát fikázódó gyárihibás selejtbunkó púdergeci! Ledobtak a tajgetoszró, túléted oszt most eszetosztó? A seggemre nem gyühetné fótnak nullapöcsű homokbuzi díptrót!
    Egyrohattletőtés???! A hetipinára nem klikketem ennyit a csökött fakezű zenekarod csimbókszőrös hónlappján mint a kibaszott tűzótólinkekre hogy a véresragya verné ki az értelmetlen zajfetőtő telibaszott körmöd ajjába szorúttan remegő kisfaszodat. Azza baszassa magát seggbe a tripperpöcsű dzsordzsmájkell amíg le nem rohad tövig baszkikám hogy feketenájlon hullazsák cippzárja csípné be a gennyes mellszőrödet is te rohatt geciszopó majomfasz. Gúvattszemű tárkonyos anyadisznó szarhugyos csöcseajjáva szivesebben leveznék mint egy ilyen vörösistenfaszára lelkesen LEHELő szarbojlerrel hogy gecifehér fakabátos krétáva rajzónának körbe csak úgy versenyzongorástul bazmeg.
    Csak miattad kivánom a vérveretes véres világvégét hogy tömegsírból lógna már ki a selejtes nevenincs zenekarod ipari atommal bokánbaszott búsbüdös szinkronpicsája bazmeg.
   
    Letőtöttem, belehagattam, hát ezé kárt vót engem fárasztani te heccségtelen birkagecibő meg gőtetojásbó összerakott ganyészagú genetikai szemétdombszar. Nagy büdös négerlófasz való a te kummatt kezedbe nem a golyvás gagyigitárod a picsánrúgott szarosfaszú jókurvaéletbe hogy lehugyozott bélférgestő rohaggyon rá a segged lyuka a kibaszott hangszered utolsó bundgyára oszt ott barrézzon amíg mikrofonállvánnyal szíjje nem veri a röccsösradai hátonbaszott jókurvaisten keményfasza.
   
    Le is törlöm a faszkivammá.

« vissza