A koncertek:

2020. október 17. szombat, Granárium Zebra Club (Szarvas, Kossuth u. 2), VI. Whehehe Fesztivál - HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Timur Lenk

2020. november 7. szombat, Hunnia Bisztró (Bp. Bank u. 5.) Timur Lenk [HU] , The BASE [A]: November hét! A víruslófasz miatt elmaradt április 4 pótlása.

2020. november 21. szombat, Városi Rock Klub (Szeged, Stefánia sétány 6.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Megint Szeged!

2020. december 12. szombat, Narancs Rock Café (Békéscsaba, Szent István tér 3.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Diszkótor!


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

   Hát itt a magyarázat. Itt a követendő példa. Így kell eztet csinálni, kéremszeretettel. Az együttesgründolást, a zeneszerzést, a szövegírást, a menedzselést. Valamint nem utolsósorban az újságírást. Az itt következő cikk karakterhív másolat a Tolnai Népújság - Hétvégi Magazin 2001. július 14-i (szombati) számának 9.oldalán megjelentekről.

Kozsó és a médiasleppje elmehet a picsába.

Dallamos rapzenét játszik a Fun Dance Klub

   Egy dombóvári fiatalember, Keszthelyi Tamás másfél évvel ezelőtt két társával megalapította a dallamos rapzenét játszó Fun Dance Klub nevű együttest.

   A csapat hamarosan egy pécsi hangstúdióba vonult és ott elkészítette az első CD-lemezét, melyre tíz dalt is rögzítettek: a "dance" stílusú zenére rapszövegeket mondtak és énekeltek. A felvételekkel aztán bekopogtak a dombóvári Joker Rádióba, melynek műsorában egyre gyakrabban kérték a hallgatók a Fan Dance Klub legjobb számait. A "Hunyd le a szemed" és az "Itt a tavasz" című dalok hatalmas sikerét jelezte, hogy azok több héten keresztül vezették a helyi slágerlistát. Az együttes később aztán már nem csak az éteren keresztül találkozott a közönséggel, hanem színpadra is lépett Dombóváron, Gunarasfürdőn, Kapospulán, Székesfehérváron és Fadd-Domboriban.
- Az ismertség nem tett jót a csapatnak, ugyanis rövidesen ketten is elhagyták a három fős gárdát -, mondta Keszi. Úgy döntöttem, hogy a régi nevet megtartva új együttest hozok létre. Egy döbröközi fiút, Bozsót és egy mágocsi lányt, Nauszit "szerződtettem" énekesnek, majd ismét a számítógépem elé ültem és a korábbiaknál dallamosabb zenéket írtam. A "friss hangok" szerencsére gyorsan ráéreztek a stílusra és ennek köszönhetően a szövegek is néhány hét alatt elkészültek. Februárban bemutattuk új számainkat barátainknak, akik közül három lány -Trixy, Betty és Mendy- táncosként csatlakozott a Fun Dance Klubhoz. Azóta közös koreográfiákat dolgoztunk ki a korábbiaknál látványosabb színpadkép kialakítása érdekében. A bemutatkozás remekül sikerült, ugyanis a sokak által kedvelt Dupla Kávé koncertje előtt többezer érdeklődő volt kíváncsi a műsorunkra a június első hétvégéjén megrendezett kapospulai falunapokon. Most "gőzerővel" gyakorolunk az újabb -gunarasfürdői, siófoki, orfűi és balatonboglári- fellépésekre, melyeken a régi dalok mellett többek között a "Vágyom rád", az "Elmúlt" és az "Édes álmok" című új számokat is hallhatja a közönség.

Glaub

 

« vissza