A koncertek:

2024. július 20., Kertem
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

« vissza

ALKOHOLÓGIA 4.

Szommer Gábor buktatta le a következő gonosztevőt.

A Hegesztő Szaktárs

   A bebaszott egyént elviszi magával dolgozni, emiatt az illetőnek másnap reggel kurva vörösek lesznek a szemei.


   Sipka Péter (SzívkaTéter kisdobos önkéntes gyaloghuszár, az Orion Tv-k Mozgó Alkatrészeinek Szabadságáért Küzdő elit alakulat helyettes közlegénye) is beállt korunk nagy felfedezőinek sorába a következő csapattag leleplezésével.

A Hastáncos Céda

   Természetesen ő is láthatatlan, így csak akkor döbben rá az ijedt egyén a jelenlétére, ha már elment az elkövető. A Hastácos Céda nőkhöz méltóan mindig késik, általában a 4-5. kör körül szokott megjelenni. Ekkor felpattan az asztalra és (a Körhintás Bácsinak ) vad, erotikus táncba kezd. Egy idő után már nagyon beindul, és nem törődve az illemmel, bizonyos poharakat, üvegeket felrúg, elborít. A gyanútlan iszogató csak azt veszi észre, hogy egyes tárgyak a fizika minden törvényét meghazudtolva eldőlnek, kiömlenek, eltörnek. Utána persze ők isszák meg ennek a levét, mert az okozott kárt valakinek ki kell fizetnie, így -bár ők hiába bizonygatják ártatlanságukat- fizetniük kell, nem is beszélve a többi vendég megvető pillantásáról, esetleg gúnyos beszólásáról, amit szintén állniuk kell. Persze, ekkorra már a Hastáncos Céda messze van, és hangosan kacag, esetleg a Körhintás Bácsi val valami egészen mást csinál...

Tisztelt Timur Lenk Research Center!

   Örömmel értesítelek Benneteket, hogy a "másnaposságot" okozó ármányos gonosztevők közül újabbat találtam, így megint közelebb kerülhetünk a bűnszövetkezet megszüntetéséhez. A most leírandó bűntárs a Körhintás Bácsi szeretője, ezért mindig együtt járnak, hogy munka után együtt élvezzék a pihenést... A gonosztevő, akit felfedeztem, a Hastáncos Céda. [...]
   Nagyjából ennyi lenne a leírása ennek a különösen veszélyes elemnek, ha gondoljátok, tegyétek fel a honlapra, hogy a többi szerencsétlen áldozat is megtudja, nem ők voltak tökrészegek, hanem a Hastáncos Céda húzta be őket a csődbe.
Sipka Péter
----------------
   Nade miért pont a Körhintás bácsi? Egyáltalán miért pont akárki?
TLRC
----------------
   Kérdésük teljesen jogos, és a válasz elég nehéz számomra. Úgy gondolom, hogy egyrészt a szerelem vak, másrészt a közös érdeklődési terület (mármint az ártatlan emberekkel való kicseszés) elég indok lehet egy kapcsolatra kezdetben. Továbbá minden bűnszövetkezetben vannak nők, akik egy másik, szintén a bűnszövetkezetben levő kópé szeretői. Más indok nem nagyon van, az alapgondolatom az volt, hogy mivel -legalábbis a mi ivótársaságunkban- a Hastáncos Céda mindig akkor jelenik meg, amikor már Körhintás Bácsi javában tevékenykedik. Ebből következtettem arra, hogy ezek együtt dolgoznak, és ez egy munkahelyi kapcsolat. Ha TLRC úgy gondolja, hogy nem kell az irományba ez a rész, nyugodtan vágja ki belőle.

Sipka Péter
-----------
   Dehogy vágjuk! A kutatás folyamatához a felismerések és az eksztázist hozó sikerélmények éppúgy hozzátartoznak, mint a negatív eredményű, ezért dühödt sörözésbe torkolló kísérletek. A sörözések egyébként újabb kísérletnek tekinthetők, vagyis az alkohológiával foglalkozó kutató tulajdonképpen még a szórakozása alatt is dolgozik. Könnyen lehet, hogy az efféle kísérletek téves következtetésekre sarkalló neurális folyamataiért (magyarán ha az ember iszik, hülyeségeket talál ki) egy eddig még ismeretlen gonosztevő a felelős.

TLRC


   A VERMERAN RG. Ffm., azaz Vermeran Jr. + Monabácsi felfedezettjei, illetve kiegészítései.

Az Abroncsos Faszi

   Régóta foglalkoztat minket, vajon mi okozhatja a fejfájást. Igénytelen, rendőrségi gyakorlatra emlékeztető megoldás lenne, ha egyszerűen a méregkeverő számlájára írnánk az eseteket. Egyes kutatóink szerint az esetek hátterében az Abroncsos Faszi áll. Áldozatait rendszerint ámában lepi meg, s egy szerkezettel a szorítás intenzitásától függően hosszantartó, gyötrelmes kínokat okoz a szerencsétlennek. Sok munkája miatt eszközeire rendkívül ügyel, azokat igen ritkán hagyja áldozatán, azonban néhány éve Horn Gyulán lehetett megfigyelni egy hosszantartó másnapossága alkalmával. Az Abroncsos meg nem erősített források szerint egy a sikertelenségébe bele nem törődött Quarelin termékmenedzser. Más kutatók szerint az esetek a Kalapácsos Ember számlájára írandók, ez utóbbi egy szadista brutális bádogos, aki áldozatait egyszerűen fejbebassza.

A Pumpás Nője

   Ez a riherongy azzal szórakozik, hogy barátja munkáját tetézendő, a felfújt áldozatoknak kis labdacsával vizes beöntést eszközöl, s amikor az reggel vigyorogva tenné túl magát a jól ismert trükkön, irdatlan gejzírkitörést produkál, a barnasugaras kénes fajtából. (nem láncos, nem nyeles, ez más kategória) Szerencsére kapcsolatuk a Pumpás sal meglehetősen alkalmi jellegű.

A WC-s néni

   A jóindulatú hajnalban vizelni indulók közül szedi áldozatait. A húzós belépődíj fejében az áldozat nem papírt, hanem olyan szabad asszociációs képességet kap, hogy minden térdmagasságú, vagy színében egy kicsit is a fajanszra emlékeztető tárgyat lehugyoz. Szívesen telepszik meg saját lakásban, házibulikon, sőt vendégségbe is szívesen elkísér.

Kiegészítések:
1.) Szomorú tapasztalat, hogy a Bokszoló teljesen lealjasult. A sportszerűségre fittyet hányva már teljesen leterített áldozatokra is támad, söt övön aluli ütéseket is mér reá.
2.) Németországban a Répaárust egyre inkább kezdi kiszorítani a káposztaárus, annak ellenére, hogy rohadt drága a standja. (mintavételes kísérletek igazolják).


Ildikóka és Tibike:
   "Megdöbbenve vettük észre, hogy az "Alkohológia" című igen magas szintű és igencsak valós dolgokat állító tanulmányból kimaradt az egyik, szinte minden részegségnél előforduló figura."

A Csiklandozó Pasi

   Ez a bizonyos értelemben pozitív figura (de lehet negatív is, ha a sok nevetéstől gyomorforgásunk lesz, mely okádással végződik), szóval ő az italozás kezdetén jelenik meg és sunyi módon folyamatosan csiklandozza áldozatát, minek következtében az egyfolytában ordenáré módon röhög.

TLRC megjegyzés: Nem bizonyított, hogy az elején. Szerintünk kissé később. Valamint munkája nem egyértelműen folyamatos, gyakran csak alkalmanként veszi kezelésbe áldozatát, aki emiatt - a többiek komoly meglepődésére- időnként minden látható ok nélkül fel-felröhög.


Hingyi Gábor:

Rájöttem, hogy ki az egész szemét banda feje. A Génes Ember, más neven a Szárító. Ez a tetű indítja el az egész folyamatot. Sanda tekintettel rója a középiskolák folyosóit és beleturkál az ember déjenesébe. Felerősíti az amúgy meglévő, de háttérben lapuló alkohol utáni vágyat. Később se hagy békén: egyetem, főiskola, munkahely (ezt különösen szereti)... Az ember teljesen tehetetlen. Reggel nekilátsz dolgozni, vagy tanulni, nem telik bele egy-két óra és iszonyú szárazság (tisztább-szárazabb érzés) kerít hatalmába. Mire feleszmélsz már késő! Ott találod magad a kocsmában, egy korsó hideg sörrel a kezedben, kitéve az egész banda kényének kedvének. Folyamatosan rajtad tartja a szemét (a szemét)! Ellenőrzi a többiek munkáját és ha úgy érzi, hogy beosztottai áldatlan tevékenysége túllépte az ingerküszöbödet, vagyis megfogadod, hogy többet nem iszol ennyit, mert túl sok a kellemetlen mellékhatás, akkor nem őket bassza le. Neeem! Állít egy nagyot a génjeiden és minden kezdődik elölről.

----------------------

TLRC megjegyzés: Ez tunképpen nem ide tartozik, csak leközöltük, legyen neked karácsony, bakter. A TLRC ugyanis -legalábbis jelenleg- nem foglalkozik az iváskényszert kiváltó okokkal, csakis a következményekkel. Hasonlóan pl. a pedagógusokhoz, akiket nagyon nem érdekel, hogy az osztályukba járó büdös kölyköt mi módon állították elő, hogyan jár be az iskolába, stb. Csak az, hogy amikor már ott van, akkor balhézik, hülye, nem figyel, és nem lehet jól pofán vágni.


Stef (az UFO magazin főszerkesztője):

   "Szerintem az eddig felállított theoria eléggé egyezik a valósággal, ellenben alapjában véve egy óriási fordulatot vehet az egész ügy, ugyanis minden bizonnyal mindezek a jelenségek nem a Földről, hanem a vigágűrből irányíttatnak.
   Évekig hallgattam róla, mert féltem, hogy hüjének néznek (legalábbis ebből a szempontból), de az eddigi kutatási eredmények ismeretében már merek róla beszélni, sőt, követelem, hogy más is megismerhesse a gonosztevőket.

   UFO. Csak ennyit mondhatok. És ez mindent megmagyaráz. Egy eseménysorozattal (amely velem számtalanszor megtörtént) szeretném illusztrálni, hogy pontosan mire is gondolok.

   Esténként soxor elindultam sétálni a városba, csak úgy, hogy kiszellőztessem az agyamat.
   Alighogy kiléptem a kapun, azonnal jöttek az UFO-k és a falhoz nyomtak, majd megfenyegettek ezzel a szöveggel: "Igyá', mer' különbe' herpeszt rakunk a szádra!" Hiába védekeztem, hogy én nem, nem vagyok olyan, undorodom az alkohol minden formájától, nem tágítottak. A többire nem nagyon emléxem, mert pár képem maradt csak meg a további estéből, pl. a JATE klubban csápolok a Timur Lenk (vagy valami hasonló nevű, rendkívül tehetséges kezdő zenekar) koncertjén, majd pedig a Kossuth Lajos sugárúton a rendőrség előtt fexem az úton, a biciklim rajtam, a cipőm valahol a villamossíneken, semmiről nem tudok és az állam felhorzsolva. Ilyenkor a következő történik (elméletem szerint): erőszakosan, akár infúzióval alkoholt juttatnak a szervezetbe, majd a mindenféle, Nemere István által írt könyvekben már hiteles történetekből megismert módon (Z.F. Kaliforniából vagy W.O. Chicagóból) az embernek kiesik pár óra az életéből, semmire nem emléxik (legfeljebb hipnózis által). Kihasználják, hogy az ember megsérül, így igen egyszerűen, ráadásul konzervált (alkoholos) szövetmintát vesznek és azt vizsgálatra magukkal viszik az Orion csillagrendszerbe (persze a korábban már említett Aneszteziológus és a többi förmedvény segítségével hajtják végre szörnyű tettüket)."

« vissza