A koncertek:

2022 november 26. szombat, Szeged, Városi Rock Klub (Szeged, Stefánia 6). Társfellépő: Rossz Passz.
2022 december 17. szombat, Budapest, Hunnia Art Bisztró (Budapest, Bank u. 5.)

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

« vissza

... a 2006. november 24.-ei kuplungos koncertről

   Végre egy eset, amikor az egyszeri véleményírónak könnyű dolga van. Egyrészt mert a hangulatot maradék nélkül hozza a Soproni Rocks cikke, másrészt meg vagyon írva az koncertnek az szövege, mely barátcsuhában és bíborosi fövegben adatott elő Isten nagyobb dicsőségére, valamint a hívek okulására és szaporítására.

Részlet az egyházatyák levelezéséből: Szent Endre levele Lőrinc paphoz
   Majd meglátod, Testvérem, végül igazság tétetik! Ha az Urat szolgálod, kezed zenekari próba nélkül is egyre biztosabban markolja az getárnak az ő nyakát, és a húrok csak úgy rezegnek ujjaid alatt, ha őket az Úr vezeti!
   Meglátod, eljön a nap, amikor véget érnek panaszaid, és már nem kell többé gyakorolnod, és a szent próbákat is elkerülheted: még ha Tízet és még Ötöt iszol is a szent sörből, a dicsőségés Á-mollt úgy fogod majd, mint a satu, ha az igaz ösvényt járod!

Részlet Kovács jelenéseiből:
    És amikor az Úr angyala fuvolás képében ötödször nyúl mellé pikuláján, megnyílik az Ég, és rend tétetik néked a Földön:
- A köcsög főnökök szeme kiszúratik majd, és a jó nők megbaszatnak általad.
- Gáz- és villanyszámládat valaki kifizeti, a téged megbírságoló rendőrt villám csapja, és hátralevő napjait rongyok között tengeti.
- A bank, amelyiknek tartozol, leég, benne a hiteledre vonatkozó összes adattal.
- És te mindezt kilencszer egy sörrel és kilencszer fél pálinkával a kezedben röhögöd majd végig, mert hosszú ideig fognak szenvedni, kik neked életedben rosszat tettek és hosszú lesz pokolramenetelük, és az Úr világért sem szeretné, ha közben unatkoznál. Ha mindehhez nőt is kérsz, tégy egy ikszet a lap alján található jelölőnégyzetbe.

Részlet Krizogonusnak az albertirsaiakhoz írott leveléből:
   Szomorúan hallom, testvéreim, hogy nálatok felüté fejét a fitnessz és a wellnessz, és hamis prófétáik, Norbik, Rékák és Alexandrák a ti új bálványitok! Hát azt üzenem én nektek, hogy az Úr nem véletlenül változtatta a vizet borrá, és nem szobabiciklivé, mert hogy azzá is változtathatta volna: Ha nem isztok, pokolra juttok, ostobák, minden imáim ellenére!

Részlet az albertirsaiaknak a Krizogonusnak írt leveléből:
   Az, ki neked azt mondá, hogy nem iszunk, maga az ördög lehetett – csak az elmúlt héten negyvenkilenc porhüvelyt kellett a detoxba szállítani, ebböl hét vissza is adá bűnös lelkét Teremtőjének. Láthatod, szándékaink tiszták, de hogy teljesen megnyugtassuk háborgásidat, megszervezzük még egyszer a vadászbált, mert ott szólt eddig legnagyobbat az ige, három halottal. Te pedig, ki minden menemondának bedőlsz, tisztítsd ki füledet az igaz szóra, és kapd be a faszt, mellesleg.

Részlet az alsóvárosi zsinat határozataiból:
   Taszíttassék pedig az testvérek sorain kívül az, ki testvérének felszentelt csapszékben zajló ceremónia alatt az ő söréből inni nem ad. Mert az ilyen ember filiszteus, aki csak a pénzt látja, és nem az igaz ember járta ösvényt.
   Képezzen azonban kivételt ez alól az a szegény bűnös lélek, kinek nője éppen megbaszatott az szent árnyékszékek valamelyikén, ő lehessen mogorva és barátságtalan úgy általában, és ha áldott kocsmai verekedés törne ki, az ő fején ne zúzassék szét pad.
   Nőjének jótevője pedig veregettessék vállon, mert ő nemcsak látá, de járá is az igaz ösvényt.

Részlet Szent Szandokánnak a B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezőkhöz írott leveléből:
   Azt hallottam felőletek, hogy a Főnök “Utolsó vacsora” című fogyókúrareceptje nálatok van. Azonnal adjátok vissza az anyaegyháznak, mert itt már mindenki kurva kövér.
   Nem tudjuk, Hogy a Főnök ezt hogy csinálta, hogy állandóan bulizott meg evett-ivott, és mégis olyan slank szálkás legény maradt. Az rendben van, hogy belebukott abba, hogy király akart lenni, de fogyózni nagyon tudott, az biztos, ritkán látni ilyen fitt embert a kereszten manapság.

Boldogok a politikusok,
  mert számosak az ő Rt-ik de megszámlálhatatlanok az ő kft-ik. És boldogok a parlamenti képviselők, mert nemzőapjuk nevén van 1-2 bánya, feleségük nevén pedig néhány budai ingatlan.
   Megbüntettetnek azonban, ha dölyfös elbizakodottságukban előrántják képviselői igazolványukat, mert bizony lesújt rájuk az Úr lángoló gumibotjával és sistergő gumilövedékeivel, és arra ítéltetnek, hogy a pokol mélységes bugyraiban kell nekik az idők végezetéig skandináv bútorösszeszerelést csinálni.
   Boldogok a politikusok, mert övék az Ország, a Hatalom és a Dicsőség Mindörökkön Örökké…

Főbűnök
•  Fogazás
•  Vizezett sör árulása
•  4 centes feles
•  Menstruáció és női fejfájás
•  Autópálya belső sávjában 70-nel menni
•  Nemdohányzó helyiség kialakítása
•  Pontgyűjtő kártya használata kasszánál

« vissza