A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

XVII. rész: Barokk építészek bálja

   Kutya hideget mérnek a hőmérők. Ma hajnalban -10 fok volt a Floridai Mimai-ban. Ezért történhetett meg, hogy a Barokk építészek bálját július 14-re tetette át Jakab. Gyorsan intézett egy telefont Anettkának, hogy most ne a csíkos harisnyájában jöjjön, hanem a buldózeresben.
   Jaj bácsi megérezte a változásokat, ezért gyorsan visszabújt erdei lakhelyére. Ott tüzet rakott, és elővette a guminőjét. Sakkoztak egy jót, majd mély álomba szenderültek.
   Július 14-én forró lavina söpört végig Indonéziában. Ez szerencsére nem érintette Turbó Nándorékat, javában készültek a bálra. A bál helyszíne pedig nem más volt, mint a XIII. kerületi orvosi rendelőintézet. Az eredeti helyszín az Ausztrál Közösségi Bizgető Házban lett volna. A doktorok beöltöztek, csokis nadrágot húztak a fejükre, és suttogva szavalták a Szózatot. Mire Nándi és családja megérkezett, Jakab már egyszer majdnem megerőszakolta a részeges Jolán nénit.
   Jakab, a közismerten motoros pásztor hívott egy csapat go-go táncos lányt, akik extra kívánságokat is teljesítenek. Most éppen alszanak. Jó mélyen, hogy megfogdoshassuk őket!
   A táncoslányok után következett egy kis csend, ez 2 hónapig tartott. Sajnos nem volt elég idő a díszletek átrendezésére, ezért a közönség látta Kádár Jánost, amint meghúz egy jó vaskos üveg ricinust, és 1 másodperccel később fingik egy bazi nagyot. Odaugrik hozzá egy Napóleon külsejű állatidomár, hogy egy készülékkel mintát vegyen a levegőből. Erre Jani letolja a kordnadrágját, és körbe-körbe pörögve elkezd fosni. Szépen lassan mindenhova odafolyik a híg barna tócsa, de ezt a plafonról lehulló sok chips meg ropi felszívja magába. Úgyhogy megint tisztaság van. A közönség tapsol, bár tudják hogy ez nem az előadás része. Ekkor beugrik Hitler és Sztálin gladiátorjelmezben, hanyattdőlnek és elordítják magukat. Sztálin azt űvölti, hogy "SZTOJ!", Hitler pedig "HALT!". Vége. Menjünk haza, és aludjunk.

« vissza