A koncertek:

2021. február 27. szombat, Lámpás (Budapest, Dob. u. 15.) Timur Lenk farsang! Vírusvédelmi búvártalálkozó.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

XV. rész: A XV. Rész

   Jubileum. Évforduló. Ez a tizenötödik rész. Na ne baszogassanak már azokkal a kurva árcédulákkal, van nekem elég bajom! Ki rakta ide Kádár János röntgenképét? Tele a tököm a lefelé mutató nyilakal, egyébként is, minek akarnak mindent megfordítani a jövőbe? Egy nyílnak felfelé kell állni. Nincs apelláta! Nincs atléta, egy matróz köpköd a hídról. Miért tapsolnak a vándorok? Janusz Pannóniusz egyszer azt kérdezte Dart Wadertől: "Hogy ityeg, összefeküdtél már Erzsébet királyné alteregójával?".
   Ülj törvényt, ez lesz a sorsod immáron. Ne múljon el egy nap nyomtalanul a karingő időglóbuszban. Haramiák támadnak keletről, mert érzik a penészes sajtokat. Markó bíró próbálja eldugni eme finom ízeket, de a tökös gatyája túl szűk az ilyen sajtoknak. Felesége, Uxirna Lujza melltartója ideális lenne, ha lenne. De nincs, hát akkor a sajtokat meg kell enni!
   Mankós Frédi tegnap megérkezett Luxemburgba, de a repülő lépcsőjén elcsúszott egy sirályfoson. Hangtalanul leszánkázott, és mire leért, meggyógyult a sérült lába. Mankós Frédi nevet változtatott, most úgy hívják hogy Kalodás Jeremiás. A bukszája buszos mintás? Nem.
   Alaszka. A legelőkön vígan legelésznek bizonyos szarvasmarhák. Döntő többségük a híres magyar szürke fajta, a nagy járványt csak ők vészelték túl.
   De most vágjunk bele a denevérekbe. Nem tudom, tudják-e önök, hogy ez a kis denevér fémből van. Érjenek csak hozzá nyugodtan, vagy tegyék vízbe. Na? Elsüllyedt, nem? Vele süllyedünk mi is a lehetetlen, de valódi, ám mégis titkos gondolatok bugyraiba

« vissza