A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

X. rész: Szurony

   Emblémákkal focizok. Valaki Darnyi Tamásnak képzeli magát? Elmarad a Manowar koncert, mert Eric Adams break-tánc órákat vesz a Rhapsody tagjaival. Lagzi Lajcsi meglátogatja régi ellenségét, Quintosh-t. A múltkor jól kibaszott vele ott messze, de most bocsánatot akar kérni a dinamitok pazarlásáért. Anettka nem űrhajós akar lenni, hanem gyomorbúvár, és bálnákkal pókerezik. Vetkőzős pókert persze…
   A Gézavári Buta Taxisok Tekeligája ma bajnokságot fog rendezni a Bajszos Tóni Kocsmájában. Bárki nevezhet, akinek sárga takonymintája van? Igen!
   Gargarizáljunk sóval! Nem árt néha egy kis só. Van benne citrát, gulgikum, ziobát, medertipum és egy kis povla-kivonat. Ha fáj a torkod, és nem használ a szurony sem, akkor ez a te megoldásod!
Jáksó László új neve: Jáksó Zászló. A Gálvölgyi János nevű utasunk ki akar szálni a Fekete Tenger felett egy maréknyi dollárral. Varga Miklós eszperantó indiánokkal konspirál. Minden médiában található személy egy szurony. Beszúrnak egy helyre, és ha kihúzzák, a nyomuk megmarad.
   Körömvágó Bertalan sztár akart lenni, de a sors akarata nem hagyta beteljesedni eme álmát. Berci Kétszer próbálkozott a Broadway atombunkereiben, de Al Gore mindig kihúzta a szőnyeget a lába alól, és egy baracklekvárosat csúsztatott vissza. Elton John egy gravírozott szuronyt kapott ajándékba Bercitől, és az van ráírva Elton John tarkójára, hogy "Üssetek gyomron a zongoráimmal".

« vissza