A koncertek:

2021. április 09. péntek, Városi Rock Klub (Szeged, Stefáia sétány 6.), TIMUR LENK, Első szegedi búcsúkoncert

2021. április 16. péntek, S8 Underground Club (Budapest, Kerepesi út 26.), Timur Lenk, ÁFA, EASZU

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

IX. rész: Aktfotók Jaj bácsi dédunokáiról

   A Bajszos Öreg Tóni kocsmája előtt nagy sor kígyózott, mikor Góliát odaért. Beállt ő is a sorba, mert időmilliomos volt. Vidám egy-két fogas remeték voltak előtte, és arról diskuráltak, hogy csinos lányokat láttak egy plakáton. Nem tudták, de azok a lányok Jaj bácsi dédunokái. Jakab, a motoros pásztor fotózta le őket ruhamosás közben, mégpedig a Ciános patak partján.
   Na, most ezek a lányok eljöttek a Bajszos Öreg Tóni kocsmájába, hogy elénekeljék a "Mikor vagyunk keszegek?" című slágert. Zambia, a főnökasszony vegetatív hangmérnök volt, és szkópokkal beállította a pódiumot. Most már beengedték a nézőket is, a belépőjegy az volt, hogy mindenki letolja a gatyáját, és alul pucéran megy be. Ezzel nem is volt baj, csupán Jolán néni volt szégyenlős, mert dobókockákat kötözött a combjaira. És ez ciki…
   Nos, most jönnek a zenészek: a doboknál Grézer Jani csépel, a húrokat Pascsi Vili tépi, a basszer pedig Vulnozil "Kormorán" Amperlegény. És jön a két lány, az egyik 40 kilós, a másik pedig 160. Az átlag 100, de a limit 80 kg. Ezért mindenkit hazazavarnak. De Jakab még gyorsan lefotózza mindegyik meztelen lányt, és rájuk köp tiszteletből. A két lány neve: Ágybafekvő Matilda, és Latex nővér.

« vissza