A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

IX. rész: Aktfotók Jaj bácsi dédunokáiról

   A Bajszos Öreg Tóni kocsmája előtt nagy sor kígyózott, mikor Góliát odaért. Beállt ő is a sorba, mert időmilliomos volt. Vidám egy-két fogas remeték voltak előtte, és arról diskuráltak, hogy csinos lányokat láttak egy plakáton. Nem tudták, de azok a lányok Jaj bácsi dédunokái. Jakab, a motoros pásztor fotózta le őket ruhamosás közben, mégpedig a Ciános patak partján.
   Na, most ezek a lányok eljöttek a Bajszos Öreg Tóni kocsmájába, hogy elénekeljék a "Mikor vagyunk keszegek?" című slágert. Zambia, a főnökasszony vegetatív hangmérnök volt, és szkópokkal beállította a pódiumot. Most már beengedték a nézőket is, a belépőjegy az volt, hogy mindenki letolja a gatyáját, és alul pucéran megy be. Ezzel nem is volt baj, csupán Jolán néni volt szégyenlős, mert dobókockákat kötözött a combjaira. És ez ciki…
   Nos, most jönnek a zenészek: a doboknál Grézer Jani csépel, a húrokat Pascsi Vili tépi, a basszer pedig Vulnozil "Kormorán" Amperlegény. És jön a két lány, az egyik 40 kilós, a másik pedig 160. Az átlag 100, de a limit 80 kg. Ezért mindenkit hazazavarnak. De Jakab még gyorsan lefotózza mindegyik meztelen lányt, és rájuk köp tiszteletből. A két lány neve: Ágybafekvő Matilda, és Latex nővér.

« vissza