A koncertek:

2023. október 14. szombat, Hunnia Bisztró (1054 Budapest, Bank u. 5.). Dep'art & Timur Lenk : Nagy Októberi Didiista Miafacom
2023. november 03. péntek, Városi Rock Klub (6720 Szeged, Stefánia 6.) Timur Lenk 30!
2023. december 15. péntek, Gödör Underground (1061 Budapest, Király u. 50.) Marlboro Man + Timur Lenk.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540

« vissza

   Még az aktív szegedi években sikerült meghódítani vagy megsérteni a közönség döntő részét. A folyamatos tagcserék is számos meglepetést okoztak.

   "Regyó, de megváltoztál...! Mi?! Hogy már a neved sem ez...?!" (Junger "Sógor" Endre: Profán történelem)

   Az együttes első koncertjét a Tóth kocsmában adta. A hatása egy hurrikánéhoz volt hasonló. (Vö. Junger "Sógor" Endre: Profán történelem-Nagy természeti katasztrófák) Nem is mondanánk erről többet.

   Néhány év alatt a Timur Lenk sztárzenekarrá fejlődött, rengeteg rajongója, rengeteg utálója és rengeteg irigye is lett világszerte. Az utóbbiak közül a legbosszantóbbak azok, akik a Timur Lenk hírnevét kihasználva próbálnak ismertségre törekedni. Jellemző, hogy valami ismeretlen takonypóc a nevünkben a következő egész oldalas hirdetést helyezte el a Focus magazinban:

   Természetesen azonnal bepereltük, de bejelentett állandó lakhelyéről persze régen elköltözött, a rendőrség már átkutatta az összes aluljárót és hontalanszállást, egyelőre eredménytelenül.

   A Timur Lenk komoly politikaformáló tényezővé lépett elő, ezért számos király, elnök, miegymás gyenge kísérleteket tesz, hogy olcsó haverkodással ismerősünknek tüntesse fel magát.

billy.jpg (5075 bytes) Jól hallom, Timur Lenk?! Hozzátok a szakszofonomat!!

   "Nem sok zenekar dicsekedhet azzal, hogy a Lewinsky-ügyben súlyosbító körülményként vették figyelembe a létezését." (Junger "Sógor" Endre: Profán történelem)

   Diana hercegnő halála után a világ kulturális életében komoly törés következett be. Vajon képes lesz-e a Timur Lenk betölteni a keletkezett űrt?

bizotts.jpg (12621 bytes) -Fiúk! Eljátszanátok azt még egyszer, hogy "Gecis a pinám, nyald ki"?

   És végül innen, a csúcsról üzenjük az egész ortopéd magyar könnyűzenei életnek: adjátok fel, menjetek haza, Dobó Katának és Gryllus Dorkának, hogy addig úgysem lesz orgazmusuk, míg velünk nem próbálkoznak. A következő kép pedig hiteles másolata a National Geographic 2002. márciusi címlapjának, amelyet a nemzetközi karvalytőke utasítására a megjelenés előtti utolsó pillanatban megváltoztattak. Bekaphatjátok.

« vissza