A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole Elmarad.
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
« vissza

2009. 12. 22.
   Timuriánus Testvéreink!

   Imígyen emlékeztetünk bennetököt, hogy az karácsony második naptyán, decembrius havának 26-án szümtükkel láthassátok az Timurlenköt az Zappában vagyis Szabadazában, estve 9 órátul, és szümtükkel láthassátok azon jelentős s vitathotatlan csudákat is, mellyeket ezen szent rokkerök tésznek majdan ottan az szünpadon!

Pax vobiscum!

2009. 12. 15.
   Timuri Kinyilatkoztatás

   A Timur Lenk Szakrális Szekciója alkalmi koncerttel sérti meg a szeretet diktálta kampánycsendet, felhívva ezzel a figyelmet a könyörtelen családi élet közösségsorvasztó hatására. Akiknek elegük van a töltöttkáposztaszagú böfögésekből és a szkreblözésből, és szeretnének a sok családi blabla után végre olyanokkal beszélgetni, akikkel dugni is lehet, azoknak december 26-án a Zappa a templomuk! A repertoárt szigorúan az alkalomhoz igazítjuk, a külsőségekről egy monstre önvizsgálat - szinte már gyónás - után döntünk, az ott elhangzottaknak megfelelően.
   Az első 50 napkeleti bölcset, akik eljönnek, hogy személyesen segítsék a kozmikus jó-rossz egyensúly helyreállítását, a zenekar külön ez alkalomra hamuban sütött kompaktdiszkkel kitünteti.

   Addig is nézzétek és terjesszétek ezt a hiánypótló kis gyöngyszemet: http://www.youtube.com/watch?v=YPdiwrvmLcE

   És a mottó:

Három király bandukolgat
A soltvadkerti rónán.
Kannásborból kortyolgatva
bandukolnak némán.
Bánatosan vágyakozva
Néznek fel az égre:
Kisjézuska, a boros-trükköd,
Csak azt áruld el végre!

   Pax Vobiscum!

2009. 12. 08.
   Drága Fanatikusaink!
   Ezúton tajtékoztatunk Benneteket, hogy még az ünnepek beállta előtt granulált intellektuális orgazmumusban részegesítjük az érdeklődő elvetemülteket, akik eltolják arcukat az AFTER MUSIC PUB-ba (Bp. VII. Nyár u. 6) DEC. 12-én este

   Vendég is lesz, a Purgatórium zenekar személyében, ők kezdenek 8 óra fele.

   Előzetes infók: úgy néz ki, lesz idén megint Timur-kari és az új évben mindjárt egy szögedi koncerttel nyitunk, január 8-án a Garaboncziásban!

És a mottó:
Patak partján nem jó lakni,
Kávé után legjobb szarni.
After után after-party,
Timurlenkre legjobb BArátkozNI!

2009. 11. 14.
   Hát akkor mindenki nagy bánatára/örömére be kell jelentenünk, hogy a november 19.-re tervezett dunaújvárosi Ifinapos Timur Lenk-koncert elmarad. A szervező szerette volna, ha csütörtök (19.) helyett pénteken (20.) lépünk fel, erre a változtatásra viszont az együttesnek csak egy része tudott rábólintani, mert már le volt adva a bíróságon péntekre a láthatás meg az anyacéghez üzemlátogatás volt tervezve Indokínába meg a mormotákat pénteken lehet a legjobban fényképezni, meg ilyesmi. És akkor logikusan ha sem csütörtökön nem lesz koncert sem pénteken, akkor -hát akkor lehetne még a szombat, de azt nem tudjuk, miért nem jó, talán mert az már nem Ifinap, hasonlóan a szerdához, ami meg még nem Ifinap, mindegy, hagyjuk is, nem lesz.

2009. 11. 04.
Timur Fanok!

Uccsó emlékeztető, nehogy lemaradjatok!
Nov. 6. péntek, este 8-tól Timur Lenk (na jó, előttünk még Eszterlövészek és Purgatórium is).
Helyszín: a volt Tilos az Á, vagyis volt Zappa, jelenleg Szabad az Á, Budapest, Mikszáth tér. Belépő 600 HUF

2009. 11. 02.
   Kedves Fanatikus Timuristák!

   Több csodás hírrel szolgálhatunk nektek!

   Elkészült végre profi stúdióban 5 számunk, melyek mp3-ban le is tölthetők a zene szekcióban a honlapunkról! Köztük a régen várt csangcsung kicsilány, de ott a tűzoltó újrafelvett, szipiszupi minőségű változata is!
   Készülőben továbbá egy új kis minimálklip a yuotube-ra, de ez még legyen meglepetés!

   Na és persze pénteken kultzenekarok kulthelyen, az újra nyitott egykori Tilos az Á-ban, a Mikszáth téren, melyet most Szabad az Á-nak kereszteltek a rendkívül szellemes új tulajok.
   Tehát: under-funkrock Eszterlövészek, Timur Lenk és az ifjú titán Purgatórium, nov. 6, Szabad az Á, kultbuli este 8-tól, belépő 500 Ft körül.

Tercsi, Fercsi, Piroska,
Elmennek a Tilosba.
Örül a sok picurka
Pogóznak a Timurra!

Ha az á-moll jó hamis,
A kis selymák basznak is!
Szuper party, húhuhú!
ádzsöszt kentbilív icctrú!

2009. 10. 08.
   Elnézést kérünk, volt egy kis kimaradás, de már meggyógyult a honlap, DNS problémái voltak, a szorgos kínai-ukrán őssejtkutatók megoldották a problémát. Mi az a közel két hét, bah. Meg nem kő izgulni, bár Dürer úgy tűnik, csak jövőre lesz, alakul egy egészen különleges budapesti helyen egy jó kis timurkoncert, csak még párat kell aludni és kikerül a hunlapra!

2009. 09. 22.
   Hát akkó minden melléduma nélkül egy tömör versike, emlékeztetőül:

Timur Lenk a Gödörbe'
Bészarik egy vödörbe.
Ki kedd este másh'á tart,
Az kapja a vödör szart!

2009. 08. 18.
   Híveink, a kedd este a pőre tények tükrében:

Ahol: Gödör
Amikor: 2009.09.22.
Aki: Timur Lenk
Ahányórakor: kb. 23:00 az uppsalai idő szerint
Amennyi: egy óra
Amennyiért: ingy
Akikkel: Gravefruit, Malacka és a Tahó

Malianne!

2009. 09. 08.
   Tisztelt Timur-Fanok és -Faninák!

   Miután a feketemiséken évtizedek óta hangoztatott próféciák (világgazdasági válság, globális környezeti katasztrófa, a szőrtelen pina diadala) nostrodamusi pontossággal bekövetkeztek, a Timur Lenk zenekar a nehéz időkre való tekintettel, kollektív küldetéstudata hatására még egyszer kezet nyújt hű, ám időnként túl óvatos és visszafogott rajongóinak egy szebb közös jövő megkeresése érdekében.
    Az együttgondolkodást a nemzetközi gazdasági és politikai trendeknek megfelelően a Gödör nevezetű belvárosi szórakozóhelyen tartjuk, szeptember 22-én, kb. tizenegy órai kezdettel, Budapesten. Előttünk egy vagy két zenekar lesz (Gravefruit, Malacka és a Tahó), ez majd a helyszínen dől el, de egy biztos, ha elsők nem leszünk is, fontos a részvétel!

Nyomorgunk, nem vitás
De drága barátom
Remélj és el sosem csüggedj!
Dalban a megoldás,
mely szerint immáron
a jövő pinája a segg!

2009. 08. 27.
   Apróhírfronton döntő változás következik be, rájöttünk, hülyék vagyunk, amiért a hírleveleket nem tesszük be ide. Legalább legyen már valami, ne tűnjön döglöttnek az oldal. Ezért most visszamenőleg beteszünk ide párat, már csak a bűnrossz versikékért is, ne csak azoknak legyen rossz, akik ezt hírlevélként direkt kérték maguknak.

2009. 08. 26.
   Kedves Fanatikusaink!

   Mint azt szomorúan tapasztalhattátok, idén nem bazseváltunk a Szigeten, még gerillában sem. A hibás a dologban a hajózási hatóság volt, de többet nem is mondunk, mert jövőre viszont megcsináljuk az idénre tervezett meglepetést! ;-)

   Azonban nem kell rögtön az antidepresszánsokhoz nyúlni, hiszen közeledik a remek alkalom, hogy a nyarat kedélyes delíriumban elbúcsúztassátok velünk, ugyanott ahol kezdtük:

az Orczy-kertben, aug. 29-én, azaz most szombaton, este 8 órai kezdettel!

   A kezdést mögest komolyan kell venni, a feljelentgető kertszomszédok miatt. Aki nem tudná hova kell jönni, az Orczi kert egy kurva nagy park a város közepén, bejárata a Nagyvárad tér felől van. Ott egy tavat kell keresni, annak a partján pedig egy büfét.
   A belépő röhejes 800 Ft (egy ilyen élményért?!)

   A mottó pedig:

Legyen az Orczi kertben Pesten
E csuda fasza Timur-esten!
Csak nehogy csodálkozni tessen
Néhány remek bojler-testen!
Miközben lágyan szól zene,
Kicsike kezét, bátran bugyiba tegye!

2009. 08. 06.
   Timurfanok!

   Ez a nyár sem múlhat el a lassan hagyománnyá váló szögedi piros- úszóházas Timur-Tirke Honolulu koprodukció nélkül! A Beatlöszről, a méltán hírhedt tájjellegű tribjutcsapatról nem is beszélve!

   Most pénteken este (aug. 7) mindebben részetek lehet, de igyekezni kell, mert a hely befogadóképessége korlátozott, a legjobb már délután lesátorozni a pult közelében! A helyszín a Piros Úszóház a Tiszán, nem szögedieknek is eccerű megtalálni.

   Mottó is van:

Babám, ha elgyössz az uszóházba
A hajófaron ereszkeggyé térgyállásba
Montam, ne fogazzá csacska macska
Háncor mongyam: HONOLULU, nem KAMCSATKA!

2009. 07. 22.
   Kedves Timur-rajongók!

   Alig hogy vége a vadregényes Zebezumm fesztiválnak (beszámoló mindenképp lesz hamarosan, húvazze!) máris újabb egzotikus ajánlattal kedveskedünk a legelszántabb fanatikusainknak! Budapesttől alig 30 km-re (buszok a Széna térről indulnak óránként) Perbálon zenélünk a Morrisons pubban a nem kicsit fülledt erotikájú perbáli búcsú rendezvénysorozat csúcspontjaként most szombaton (júli 25) este 9-től.

   Az egész este a mienk, belépő tudtunkkal nincs, rendes "bucsuhangulat" tájjellegű lehánykákkal, sörösüvegdobálással garantált!

   A mottó pedig:

Jól bebaszott nekünk a perbáli bucsúúú
Ellopták a fendert multieffektestúúú
Nem maradt más nekünk csak egy szakadt pinaaa
Aztat húrozzuk főőő, azon lesz majd RAKK-EN-RÓÓÓL!!!

2009. 07. 08.
    Kedves Fanjaink!

   Ezúton emlékeztetünk minden elvetemült rajongót, hogy semmihez sem fogható élményben lehet része most pénteken, 10-én, ha tiszteletét teszi Zebegényben a Napraforgó u. 32 szám alatti, dunaparti ingatlan kertjében!

   Ugyanis idén negyedik alkalommal megrendezésre kerül a Zebezumm Fesztivál, ami mellesleg a világ legkisebb fesztiválja, eddig a Napraforgó u. 28-ban, egy családi ház kertjében rendezték, most a két telekkel arrébb álló minimálkastély kertjét szemelték ki a szervezők. A helyszínt megtalálni állítólag könnyű lesz, a falu tele lesz eligazító táblákkal, vagy egyszerűen meg kell kérdezni: "Öreganyám, oszt merre lakik a Kiskrebsz, az a részeges?"

   Mink este nyóckor kezdünk, utánunk a 15 Minutes, majd a További Magyar Hangok tolják a vidám fesztiválmuzsikát.
   Belépő 500, ottalvás a dunaparton vadkempingben javasolt.

   És ami egyáltalán nem mellékes, végre kiegyenlített küzdelemben kiderül, ki is a Dunakanyar Legjobb Gitárosa vazze!!!!

   És a Mottó:

Kiskrebszéknál ég a világ, tekerik már a trombitát Zebezumm, zebezumm,
kencefice trutty trutty trutty!
Bíró Marcsa odakapott, jól beállt és be is baszott Zebezumm, zebezumm,
kencefice trutty trutty trutty!

2009. 06. 24.
   Kedves Fanatikusok!

   Már csak kettőt kell aludni a csodálatos péntek esti szabadtéri Timur-buliig, amely az Orczy-kert (bejárat a Nagyvárad tér felől) vadregényes tóparti kocsmájában kerül megrendezésre este 8-tól!
Pontosnak köll lenni, mert az élőzenének határt szab a csöndrendölet, de nem kő fosni, utána Dj Födel tójja az arcotokba a durvábbnál durvább muzsikákat kivilágos virradatig!
Ja, és eső nem lesz, ettő se fossatok! (ha meg mégis, szépen behúzódunk a sátortető alá, na és?! antul romantikusabb!)

   És hogy addig hogy bírjátok ki azt a két álmatlan éjjelt? (most muszáj a tirkésektől lopni:) Szépen masztizzatok és recsizzetek a takaró alatt, mint szoktatok.

Jövünk!

2009. 06. 23.
   Kedves Fanok!

   Nem kell megijedni, idén sem maradtok fesztivál-élmény nélkül, mint tudjátok azonban a Timur Lenk nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajt!

   Bár még nem döntöttük el, hogy a Szigetet idén hogyan hekkeljük meg, ti. a nagyszínpad elé főidőben váratlanul beguruló kamionról nyomjuk, vagy egy a Sziget mellé lehorgonyzott hajóról, de ami biztos, az Örök Falu, Pilisszentiván újra fogad minket a méltán ismeretlen "Rock a Villa Körül" c. fesztiválján, június 13-án, azaz most szombaton este 20.30-tól!!!

   Előttünk fellépnek: Sick6, Badrock, Cenzúra, utánunk Napfény Presszó Aki totál elvetemült és kíváncsi olyan noname zenekarokra mint a Malacka és a tahó vagy az Abszolút Hallás, az már előző nap kimehet, szállás garantáltan megoldott a helyi alkeszek valamelyikénél, akikkel öt perc alatt az örök barátságot lehet kötni a pultnál!

   A másik csodásnak ígérkező élmény a nyárra a zebegényi Zebe-Zumm Fesztivál (júli 10-11), amely azonban idén várhatóan kinövi a családi ház udvarát, ahol eddig tartották, és most egy elhagyott kertben lesz!!! :-)))

   Infók erről később, mottó meg csak mint mindig:

Eccér fótám Pilisszánktifánon, hollárihollárihó...
Három ukribukri mászott asz penádon, hollárihollárihó...
Én ász cselefenduszt olyán beletótám, hollárihollárihó...
Három ukribukri mágát jól meghóttá, hollárihollárihóóóó

2009. 06. 03.
   Csalás és ámítás, a pilisszentiváni koncert átköltözött 12. péntek este 10 óráról 13. szombat este negyed 9-re, ami nagyon előnyös több szempontból is, például a ...ööö... jó ez nagyon, mert a világbéke plusz a felmelegedés az összesen ...ázhussszonhárommínusza sertésinfluenza per köbgyök regisztrált iwiwfelhasználók, azannyimint... pontosan. Ez az. Tehát ez sokkal jobb, mint a péntek este 10.

2009. 01. 13.
   Ide is kiírjuk, hogy feltűnőbb legyen: a február 26.-i koncerten az A38-on a Timur Lenk a

NEOPRIMITÍV

-vel együtt lép fel !

   Néhányan feltették a kérdést, ki is, mi is ez a Neoprimitív, és miért kell örülni, hogy együtt lépünk fel. A nagy narancssárga felirat mögött ott a link, olvassátok el a szövegeket, aztán nézzétek meg, mikor is hangzottak el ezek. Mintha a Bizottsággal lépnénk fel, csak ők erősen másképp voltak undergroundok. Na nyomás kattintani.

« vissza