A koncertek:

2024. július 20., Kertem BARhole Budapest, Dohány utca 7. Üllői Úti Fuck és Timur Lenk @ Barhole Elmarad.
2024. november 09. szombat, Szeged, Városi Rock Klub

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
« vissza

2001. 12. 27.

   Van még pár dolog a tarsolyban, csak idő nincs a feldolgozásra. Az Alkohológia rovatról van szó, ahol csak gyűlnek, gyűlnek a bandatagok, mi meg mással vagyunk elfoglalva ezekben a vérzivataros időkben, pont, amikor így szilveszter tájékán a Kis Csapat tagjai markukat dörzsölgetve röhögnek egymásra, hogy lesz nagy balhé, jól. Dr. Selyebi, ATA és a roppant szellemes nevű Mikorka Kálmán várja kétségbeesve, mikor is lesz írásaikból valami. Hát majd. Mi a fair-play szabályai szerint most adunk egy esély a Kis Csapatnak, hasonlatosan az "Eine Chance für Fliege" feliratú lyukas légycsapóhoz, apellálva arra, hátha a lebukásközeli helyzet, vagy a tagok esetlegesen feltámadó lelkiismerete fékezi a bűntetteket.

2001. 12. 22.
   Boldog karácsonyt meg ilyesmit, meg kecsk esegget, jó meleget mindenkinek.
Namost két jó hír meg két rossz hír. Az egyik jó hír, hogy karácsonyra a Heti Pinából duplaszám lesz, a másik, hogy egyelőre nem kapjátok meg a "Jeti Összegyűjtott Művei" online kiadását. Az egyik rossz hír, hogy a Heti Pina januárig valószínűleg nem fog változni, a másik pedig, hogy a "Jeti Összegyűjtött Művei" online kiadását viszont valószínűleg megkapjátok a két ünnep között. Legalábbis az első részét. Még gondolkodunk, hogy mivel is kezdjük, de talán a versek egy részével. Egyszerre nem merjük feltenni az egészet, mert leég a szerver.

2001.12. 21.
   Nna. Így mikulás meg karácsony táján mindenki kapott több embernyi melót, bocsi, kicsit lassan született meg a sohós koncertvélemény, de reméljük, ezért nem ment neki senki a Dunának. Vagy ha igen, akkor nem ezért. Vagy nem csak.
Van a talonban még két mű, amit majd megkaptok, ha lesz egy kis időnk. Előrebocsátjuk, hogy az egyik unalmas, a másik meg ráadásul teljesen szar is (bocsi, Jeti), de legalább mindkettő jó hosszú.
A rendszergazdánkat megpingettük, él, mozog, csak alig. Megígérte, hogy jövőre biztosan menni fog a számláló, meg minden. Igaz, azt nem mondta, melyik negyedévre gondolt.

2001. 12. 10.
   Egyre változik a december 28-i koncert elnevezése, kaptunk egy szemrehányó emilt Malackáéktól, miszerint nem azt beszéltük meg, hogy "idióta" fesztivál? Hát, lehet, hogy azt beszéltük meg, de hogy nem emlékeztünk rá, az is fix.
Ja és nem Carpet Baggers, hanem Carpetbagger.
Senki többet, harmadszor...? Nahát.

2001. 12. 04.
   Kicsit zavarosra sikerült a szervezés, majdnem lett egy koncertünk 13-án Szegeden a VINYIT-en, de mégse, de mégis, de mégse. A vekkeres és a szegedi volt Publós koncert hasonlóképpen alakult, de úgy látszik, letisztult a dolog, a Vekkerbe és a volt Publóba megyünk. Meg sokfelé máshova is, de az már nem együttesszintű project. Mindkét helyen együtt leszünk a Carpet Baggerssel, egyelőre nem sikerült rájönnünk, hogy nekik ebben mi a jó.

   Kaptunk egy okos emilt Finn Havaleschkától (Cand. Scient. Pol., Ph.D. Managing Director, Garuda Research Institute), hogyaszongya: "How can you promote wise and profitable business decisions? From studying extremely successful managers for more than 20 years, I have learned that simplicity and not fancy models is the key. Now all this learning is available for you to make you and your staff more successful - for free" - satöbbi. Hogy találnak meg bennünket ezek a fajta barmok? Mondjuk ez még érthető, lövése nincs a magyar weboldalból, hogy mi a fasz is ez az egész, de régebben a magyar villámhárítós cég még érthetetlenebb volt. Nem baj, mingyá profitálunk, mint állat. Ha az egyszerű primitívség a kulcs, az nekünk nagyon megy.

2001. 11. 26.
   Érdekes volt ez a Simon's Pubos koncert. Majd jön a részletesebb vélemény is, csak még valahogy ki kellene józanodnunk.

2001. 11. 22.
   Most szóltak, hogy a dec. 28-i tréfarépa nem "Igénytelen", hanem "Idétlen" zenekarok évzárója. Jóvammána. Magunkból indultunk ki.

   Közben ráértünk egy kicsit, megnéztük, mi lett az eredménye Kutas Kriszta nagy nekibuzdulásának . Az est.hu, mint a legösszetettebb, legnagyobb és legkomplexebb adatbázissal bíró portál, a "Timur" keresőkifejezésre egy üres csíkkal válaszolt, illetve a keresőoldalról a fórumba nem enged be, csak ha regisztrálja magát az ember. Ez van. Kicsit még nőnie kell annak az adatbázisnak, hogy mi is beleférjünk.

2001. 11. 19.
   Mindenkitől elnézést kérünk, a koncert a Simon's ban november 24-én SZOMBATON lesz. Ez kiderült a hétvégén. Ellentétben sok más dologgal, amik nem derültek ki, pl. hogy a lottóötöst miért nem mi nyertük meg, pedig Taki már kinézett magának egy alig használt másik Musimát a jelenlegi nagyon szar helyett, és Fisher is pampogott, hogy pedig ő már rákészült, hogy végre ki tudja cserélni a próbateremnek szánt malacól tetején a palát.

2001. 11. 16.
   Megkérdezték tőlünk, a novemberi Simon's-os koncert végül is pénteken lesz, vagy 24-én, ui. a kettő egyszerre nem megy, legalábbis ebben az évben. Majd megtudjátok, egyelőre még mi sem tudjuk, így mondták nekünk is, aztán mi meg nem ellenőriztük le jól. Ha végre kiderül -szerintünk a péntek, 23-dika lesz a tutifrankó-, akkor kaptok egy emilt róla jól.

   Taki szerint az előző apróhírhez tartozik egy kis pontosítás: Neki szilárd emlékei van arról, hogy játszottunk már Budapesten több tízezer ember előtt, de már nem emlékszik pontosan, hogy mi voltunk-e vagy pedig a Depeche Mode.

   A hétvégén elhangzott (Nyers Gábor szájából, csak úgy spontán) az eddig legtalálóbb TL-műfajmeghatározás: "Az Egyetlen Magyar Lakodalmas Punk"

2001. 11. 09.
   Közben állítólag lesz/volt Gödöllőn egy koncertünk, erről Dörti értesült egy haverjától. A haver szerint benne vagyunk valami programfüzetben. Sajnos arra már nem emlékezett, hogy mifélében, arra sem, hogy hol, esetleg pontosan mikor volt/lesz ez a koncert. Hát azért így nehéz. Illetve könnyű, nézőpont kérdése. Most és itt kijelentjük, hogy volt egy sor kurvajó koncertünk, mindegyiken legalább tízezer ember őrjöngött ránk, csak egyáltalán nem emlékszünk, hogy ezek hol voltak és mikor.

   A rendszergazdi közben Finnországból hazaköltözött ide magyarhonba, egy ideig nem lesz gépe, kis türelmet kér scriptrendberakásilag. Ugye van...?

   Ha lesz egy kis szerencsénk, az évi rendes két próbából a másodikat megejtjük ezen a hétvégén, aztán kuss legyen, hogy nem tudunk zenélni, mert soha nem próbálunk! Tessék, ehun e. Igaz, ez még csak ígéret, de a bizonyítékot minden bizonnyal csúnyán le fogja mindenki szívni a Simon's-ban, aki csak eljön.

   Beep! (www.beepshow.hu) Köszönjük szépen a nagy rózsaszín linket, adunk neked egy ingyencédét, csak előtte fizesd ki.

2001. 10. 27.
   Kezd megtetszeni ez az "an error occurred..." szöveg. Olyan sejtelmesen illeszkedik a honlap amúgy is köcsög tartalmába, valósággal megadja azt a brechti kizökkentést, ami jelzi, hogy nem szabad beleélni magunkat a mondanivalóba. Mondjuk ezzel -mármint a mondanivalóval- egyébként is baj volna, mert nincs, de ha valaki esetleg talál, emilezzen, megszüntetjük.

   Most azzal vagyunk elfoglalva, hogy próbát próbálunk szervezni, illetve a negyedkész számötleteket legalább félkésszé tenni, illetve a már kész, de az ilyen-olyan okokból már nem játszott számokat átalakítani úgy, hogy se a zene, se a szöveg ne is hasonlítson az eredetire.

   Egy véletlen folytán kiderült, mivel is foglalkozik a Jeti. Tulajdonosa egy német, fogtechnikai anyagokat gyártó cégnek. Ha valaki nem hiszi, itt a bizonyíték, a katalógus címlapja és az első oldala. Ha nagyon kell, feltesszük ide a többi oldalt is, de ugye nem kell...? Azt pedig nem mondjuk meg, hogy a Jeti melyik a sok ember közül, tessék találgatni.

2001. 10. 08.
   Közben voltunk nyilatkozni valamelyik vasárnap este a Fiksz Rádió Kézigránát c. műsorában. Jó egy órás műsor volt, gondolkozunk, hogy felteszünk ide részleteket, de egyáltalán nem biztos, hogy meg fogjuk tenni, valamiért teljesen normálisak voltunk. Mindenesetre a műsorvezető volt az, akinek a Simon's Pubos koncertet köszönhetjük. Illetve, hogy megköszönjük-e egyáltalán majd egymásnak, az már más tészta.

   A még mindig fennálló "an error occurred..." feliratból látszik, hogy egyelőre a scriptek:rendszergazdák mérkőzés 1:0-ra áll. Majd lecseréljük a pályaedzőt, vagy mittudjukmi. Mindenesetre biztatjuk a játékosokat, mindent bele!

2001. 09. 26.
   Kicsit lelassultunk mostanában, sajnos az alkohológiai kutatások sok energiát emésztenek fel . De Taki már kitalált egy új számot, amit az ő sajátos stílusában meg is osztott velünk. "Itt most olyan kis metálos izét kéne nyomni, alatta meg olyan tamm-csinn-umca-puffot, te meg csak úgy pilinckázzál ott magasan." Szóval az alkotás csimborasszóját produkáltuk. Alakulgatóban egy másik szám is, erről nem mondanánk sokat. Csak úgy, mint a régi szép időkben - ha értitek, mire gondolunk.
Ja, meg mindenkitől elnézést kérünk, hogy a szegedi koncertről nem írtunk hírlevelet, de ezt a WTC miatti gyász okán nem találtuk illendőnek.

2001. 09. 12.
   Fejlődik a dolog, fejlődik, mármint az angolra fordítás. Most már sokkal hosszabb a felirat:

   "a database error occured the following database error occured: java.sql.SQLException: E0609 Error in executeUpdate() E0603 executeUpdate() error ---1 You have an error in your SQL syntax near 'when, requestURL, method, protocol, serverName, port, query, remoteAddr, remoteH' at line 1"

   Ha valaki ennyiből nem tudná, mi is az a Timur Lenk, menjen vissza az iskolába. De ne basztassuk a rendszergazdit, a számláló már tökéletesen működik.

   Egyébként pedig csend van, döglünk és sörözünk. Akarom mondani, stúdiózunk és a következő slágercédénken dolgozunk. Taki bejelentette, hogy írt valami szöveget, aszonta, tök jó, de meg nem mutatta mindezidáig. Eddig tök jó. A Dörti írt egy zenét, azt már szemrevételeztük, tök jó. Csak a Taki nem arra írt szöveget. Hát, tök jó.

2001. 08. 24.
   Tájékoztatunk mindenkit, hogy a címlapon megjelenő "an error occurred while processing this directive" felirat NEM annak a jele, hogy elkezdtük az oldal angolra fordítását, ez annak a jele, hogy rendszerfrissítés történt a szerveren, ezáltal kissé összekócolódtak a scripthivatkozások, vagy afasz tuggya. De már kaptunk ígéretet rá, hogy majd meg lesz mindjárt csinálva, addig nézegessétek számláló helyett ezt, ez is jó.

   Érdekes emilt kaptunk, direkt nekünk címezve (a timurlenk@timurlenk.hu-ra) bekos@freemail.hu-tól.

Biztonsagtechnikai szolgaltatasainkat ajanljuk tisztelt figyelmebe!
Villamos berendezesek Msz 10900 szerinti tuzrendeszeti szabvanyossagi felulvizsgalata
Erosaramu villamos berendezesek Msz 172/1.sz.szabvany szerinti erintesvedelmi merese.
Msz 274 sz. szerinti villamvedelmi felulvizsgalat es meres.
Altalanos villanyszereles, villamharito szereles.
Aramszolgaltatoi halozatra csatlakozas, engedely-tervek keszitese.
Erosaramu halozatok, villamvedelem tervezese.
Köszönettel varjuk erdeklodeset telefonon: ÁLTÉP Kft. Budapest
T.:06-30-9516-334
Erdeklodesere par oran belul faxon ajanlatot adunk.

   Hát... minden bizonnyal élni fogunk a lehetőséggel, különösen a villámhárító tetszik, csak azt nem értjük, honnan tudták, hogy nekünk pont erre van szükségünk? A internetes marketing lehetőségei és a hülyeség csakugyan határtalanok.

2001. 08. 14.
   Eljutottunk oda, hogy lassan-lassan át kéne kicsit alakítani a weblapot. Ez formai változást nemigen jelentene, csupán az egyes részek elérése változna, ui. a jelek szerint a gyakran változó elemek vannak a struktúra legvégén. Na majd meglátjátok. Mindenesetre kis mozi, meg flash, meg ilyen csicsás hülyeség továbbra sem lesz.
Közvetlenül a szigetes koncert után jött egy muki, hogy tud olyan embert, aki lefordítaná angolra ezt a weboldalt. Mondtuk, hogy jó, de fizetni azt nem tudunk. Egyelőre ennyi, ha majd láttok angol verziót is itt valahol, szóljatok.

2001. 08. 08.
   Készül már a mi véleményünk is a szigetes koncertről, csak lassan, mert mellé még lesz egy Dizájn Center is - ez a nádszegi fesztiválon látottakról. Illetve egy dologról, de az maga volt a csoda, Fábry Sándor biztosan elsírta volna magát, ha ezt élőben láthatta volna. A Kis Csapat is fejlődik, egyrészt vannak új információk -csak be kellene őket szerkeszteni-, valamint egy elég gyanús cikkecske a mai Népszabadságban (Magyar Tükör - Támadtak a sziget-terroristák). Hm.

2001. 08. 01.
   Készülünk a Szigetre erősen, lesz egy kis színpadi show is. Részleteket még nem árulnánk el, legyen elég annyi, hogy Takinak már sikerült kibérelnie a toronydarut, az exkavátort és a robbantóbrigádot.

2001. 07. 30.
   Bocsesz, de hát szabadság ist szabadság, a franc fog weboldalfrissítéssel tökölődni, amikor lehet helyette jókat sörözni, meg sörözni. Nem is beszélve a sörözésről, ami szintén sokkal jobb a weboldalfrissítéssel tökölődésnél. Ennyit erről. De most a Heti Pina kétszer akkora, csak hogy örüljetek, bazmeg. Előbb-utóbb írunk véleményt a nádszegi koncertről is, meg van még más is, csak le kell tisztázni, megtárgyalni, megfogalmazni, begépelni, satöbbi. Majd eccőcsak, de ezt már igazán megszokhattátok volna.

   A Szigetre, ahol vagy lesznek buzik, vagy nem, készülünk extrákkal is, aztán vagy előadjuk azokat, vagy nem. Ezek majd vagy bejön(nek) a közönségnek, vagy nem. Szóval mindenki jöjjön a Szigetre, ott biztosan nagy sikerünk lesz. Vagy nem.

2001. 07. 09.
   Nahát, próbáltunk! Előfordul ez minden zenekarnál, még nálunk is. Még hasznos is volt. Pár számot átdolgoztunk, rövidítettünk, ilyesmi. Meg jól nem sikerült megegyezni, hogy a "Szükségem van rád" című, kezdetű és refrénű szép szerelmes dalnak mi is legyen a zenéje, egyáltalán az előadási módja. Taki mindenáron a félreppelős stílt nyomta, Fisher a komplett nyálat. Úgyhogy egyelőre zéró. Majd jövőre, a következő próbán.

2001. 06. 22.
   Hát ez egy ilyen hónap. Már megint megmenekült a közönség. A zuhogó eső miatt a szponzorok lemondták a VIZIT-et, a VIZIT szervezősége lemondta a koncerteket. Ismét egy újabb esély ment veszendőbe, hogy még több embert győzzünk meg arról, hogy ez az együttes a legjobb a világon vagy lószart sem ér, ízlés szerint. Pedig már készültünk, hogy ha már találkozunk -mármint a tagok egymással- megbeszéljük az élet nagy kérdéseit, a nyersanyagként régóta létező új számokat, meg mindent. Hát nem sikerült. Ugyan tartottunk egy összejövetelt, ahol mindezekre rákészültünk, de csak arra futotta, hogy megírtuk az együttes valódi történetét. Hogy erre mi a franckarikáért volt szükség? Lásd itt .

2001. 06. 18.
   Ezúton kérünk elnézést mindenkitől, akik kimondottan azért mentek el 16-dikán Zsámbékra, hogy bennünket meghallgassanak. Sajna előző nap Sógor a szendvicskolbász szeletelése közben saját tenyerének egy részét is odaillesztette az uborka és a vaj mellé. Megdicsértük, milyen ügyes. Meg le is toltuk, hogy így azért nem kellett volna kitolni azokkal, akikkel a szervezők jótékonykodtak volna, a Timur Lenkre vágyó, csalódott tömeg most biztosan tovább rombolja az egyébként is romos templomot. Vagy ki tudja, lehet, hogy fordítva. Egyelőre úgy tűnik, a VIZIT az él, de majd kiderül.

2001. 05. 28.
   Megszólaltunk az EstFM-ben! Hát... izé. Nem biztos, hogy még egyszer lesz ilyen. Felvettük magnóra, majd feltesszük ide és majd jól meg lehet hallgatni, ha végre majd a Fisher deckje működőképes lesz majd, jól. Egyébként meg úgy tűnik, nyári szünet, bár a Taki erőst lobbizik, hogy a Zöld Pardonban, a Wigwamban, a Szigeten, meg mindenütt fellépjünk. Szorítsatok, hogy sikerüljön neki, csak be ne szarjatok közben a nagy erőlködéstől.

2001. 05. 23.
   Végre, végre! Hosszas szenvedések árán elkészült a BREKKFASZT! Úgy komplettó, ahogy köll, hangjátékkal, bónusztrekkel, miegymással összesen 18 perc vegytiszta köcsögség. Az igazsághoz tartozik, hogy a felvétel már ebben a formájában is felülmúlja a zenekar bármikori élő teljesítményét. No de sebaj, tessék gyünni a lemezbemutatóra és tessék röhögni! Az sajnos nagyon valószínű, hogy pénteken, a bemutatón valóban csak bemutatni fogjuk a cd-t, kereskedelmi mennyiséget időszűke mián még nem sikerült előállítani belőle. Azonban hamarosan működni fog az internetes rendelés, csak győzzétek pénztárcával! Az árnál bemutatjuk vadkapitalista arcunkat, egy cd ára a tervek szerint 1.200,- Ft lesz. Imhol, hát most már megnyílhatnak előttünk az elektronikus médiák, irány a szubsztárság, a lóvé meg a pálmafák! Mi meg készülünk a sajtóinterjúkra, a fogas riporteri kérdésekre. A felvétellel való szarakodás közben már meg is alkottunk egy képzeletbeli jelenetet, amint a méltán népszerű Feró Korcsmája című tévéműsorban Nagy Feró nekünk szegezi a kérdést, hogyaszonggya "Ugye, fiúk, ebben a lemezcímben azért el van rejtve egy bizonyos szócska, ami tán a zenétek asszociációs bázisának egy fontos eleme? Erre mink: Igazad van, Feró, baszom a sasszemedet, valóban benne van, hogy brekk!

2001. 05. 18.
   Egyre inkább látszik a CD elkészülte. Csak egyre távolibbnak. Újabb ötletek, újabb kiegészítések, mifene. Egész jó lesz, ha elkészül, bár a határidő folyamatosan tolódik ki egy-egy héttel. De most már egész profin csináljuk, Janó felüti a dobokat, a felvételért Taki elmegy Szegedre, egyúttal fel is énekli a dolgokat, majd letörli az egészet, újra felénekli, ezt is elhozza, meg azt a felet is, amit a törlés után sikerült megmenteni. Mindezt két példányban, mert biztos, ami biztos. Aztán Dörti felgitározza az ő részét, ez már négy külön emilben kerül el Budapestre, visszaemil, hogy nem sikerült, még egyszer emil. A célzott kb. 3 perces mű ennek eredményeként egyelőre három CD-n foglal helyet, amiken az egyes alkotóelemek véletlenszerű sorrendben helyezkednek el, ráadásul ebből még Sógor és Fisher teljesen hiányzik. Az ő részvételükkel így létrejött megagigapuzzle rostálása és illesztgetése folyik épp, meg izzadság és vér és takony és sör. Szóval a CD elkészültekor a virágokat majd a pszichiátriára tessenek küldeni.

2001. 05. 09.
   Némi -tőlünk talán már megszokott- tökölés után a Népdal is készülőfélben. Közben a leendő CD borítója is alakul, egyre több minden jut az eszünkbe, amit rá kellene írni, sajnos alkotói lendületünknek lassan fizikai korlátot szab a borító mérete. Ezért azon mélázunk, lehet, hogy mégis inkább hagyományos vinil-lemezt csinálunk, annak a tokján több a hely.

2001. 03. 26.
   Na! Keveredik a felvétel, pénteken megkaptuk a Woodstocki busz munkaváltozatát, nézzük át, jó-e. Mondtuk, hogy tök jó, pár dolgot kellene javítani rajta, cintányér kicsit halkabbra, szólógitár hangosabbra. Esetleg tagok teljesen kicsere, együttes átnevez, szám újraír, aztán egész újravesz, a legjelentősebben ez javítaná a katartikus élményt. De némi tökölés után úgy határoztunk, hogy ezzel kínlódjon más, úgyhogy marad a régi, szívja azt mindenki.

2001. 03. 14.
   Jeti úgy döntött, hogy vagy kimegy megint Amerikába pár hónapra, vagy nem, de ez már biztos. A CD borítójához elkészültek a fényképek, most valami grafikus dolgozik vele. Most már célegyenes, csupán némi anyag kellene, magát a CD-t tartalommal megtöltendő. Mindegy, kleine CD gute CD, örüljön mindenki ennek is, mi például ezt tesszük.

2001. 03. 05.
    Alakul, alakul a felvétel. Az eredetileg tervezett öt szám mostanra lecsökkent négyre, ám mindenféle műszaki hiba folytán a négyből három van meg. A Bűzt kihagyjuk a szórásból, az nagyon nem óhajt épkézlábra sikerülni. Illetve mi megelégednénk egy kis testi hibával is, de sajnos a mű mostanra alapjaiban lett elbaszva.
   Ahogy Taki megszellőztette a Pesti Est hasábjain, a CD-nek címe is lesz: Brekkfaszt néven fog futni. Lesz borító is, meg minden mifene, majd mindenki jól meglátja. Vagy nem. Taki azt is állította, hogy "osztogatni fogjuk". Ezt a kissé Horn Gyulát idéző kijelentést (ugye MALÉV- ill. BKV-ügyben) azért árnyalnánk kissé: ebben a formában ez így azért nem igaz. Egy bizonyos példányszámig (amíg tart a béketűrésünk, vagyis csak igen rövid ideig), addig igen, de ha befut valaki, hogy osztogassunk neki úgy ötven darabot, akkor azért teljesítés előtt el fogjuk kérni az illető nyugdíjasigazolványát.
   Van rá esély, hogy a CD-s megjelenés előtt egy gyíkabbul kevert verzió megjelenik itt az interneten, csak kevés. Azért reménykedjetek, az nem kerül semmibe.

2001. 01. 29.
   Kissé szétszaladt a csapat így januárban. Felháborító módon mindenki a saját maszek bajaival van elfoglalva ahelyett, hogy teljes gőzzel az együttes szekerét tolná. A legutolsó vekkeres koncertről a véleményírást egyelőre a parlamenti bizottságokban dívó egymásra mutogatással oldjuk meg, szerencsére még senki nem perelt be bennünket mulasztásos törvénysértésért. Ugyanez a dolog érvényes a felvételre is, akik még nem játszották fel a maguk részét, azok arra hivatkoznak, hogy még mások sem, ők majd akkor, ha az meglesz. De mindezt szigorúan dokumentáljuk a minőségpolitikánkkal teljes összhangban. Az ülést ezennel lezártnak tekintjük.

2001. 01. 05.
   Félig megvan felvételen a Bösendorfer! Már aki tudja, mi is az. Mingyá kijavítjuk a tavaly elbaszott számokat is. Aztán már publikáljuk is! Mindenki megszokhatta már, hogy mi gyorsan, precízen és hatékonyan működünk. Ja, és ha a Janó végre hajlandó lesz egy pici erőfeszítést áldozni a dologra, lesz ISO 9000 minősítésünk is, azaz dokumentálhatóan egyenletes minőséget tudunk biztosítani. Hm.

« vissza