A koncertek:

2020. október 17. szombat, Granárium Zebra Club (Szarvas, Kossuth u. 2), VI. Whehehe Fesztivál - HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Timur Lenk

2020. november 7. szombat, Hunnia Bisztró (Bp. Bank u. 5.) Timur Lenk [HU] , The BASE [A]: November hét! A víruslófasz miatt elmaradt április 4 pótlása.

2020. november 21. szombat, Városi Rock Klub (Szeged, Stefánia sétány 6.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Megint Szeged!

2020. december 12. szombat, Narancs Rock Café (Békéscsaba, Szent István tér 3.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Diszkótor!


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

2014. december. 26-i Kis Á-s koncertről

   A koncert alapkoncepciója az volt, hogy december 26-ra már mindenkinek csordultig lesz a fasza a karácsonnyal meg a családdal meg az áradó szeretettel és inkább eljön Timur Lenk koncertre, minthogy egy perccel többet is együtt töltsön az úgynevezett szeretteivel. Vagy legalábbis lesznek ilyen emberek, tehát nem magunk leszünk ott.

   Ez nagyjából be is jött, és nagyjából ekkor döntött úgy a világegyetem, hogy ennyi kauzalitás elég volt aznapra, utána csupa érthetetlen dolog következett. Illetve valójában mindennek volt oka, de ha azokat megtúrta az ember, akkor még érthetetlenebb dolgokra lelt.

   Mit keresett ott vendégzenekarként egy trió, akinek a tagjai csak közepesen felületesen ismerték egymást? Vagy a trió két tagja mit keresett ott, mikor a harmadik, a gitáros-szintetizátoros-dobgépes-mp3-as csávó MINDENT el tudott játszani egyedül is, és el is játszott? Miért kellett ahhoz Németországból eljönni mindhármuknak, hogy ez kiderüljön? Mit keresett éjfélkor egy horvát csávó a tízéves kislányával Budapesten egy TL-koncerten? Mit kerestünk mi ott? Mit kerestek mások ott? Mi volt ennek az egésznek az értelme? Egyáltalán mi az értelme báminek?

   Mondjuk az utolsó kérdés már olyan hajnalfelé jut az ember eszébe. Addig meg, ha nem akar bármit megérteni, elég jól lehetett szórakozni.

« vissza