A koncertek:

Kétállomásos miniturné:
2021 augusztus 6. péntek (közepesen este), Gólem fesztivál, Dunaújváros (Dunaújváros. Szalki-sziget)
2021 augusztus 6. péntek (késő este), MKKP VI. Országos Passzivista Találkozó és Alkotótábor (Újlengyel, Akáctanya környéke)

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Szezonvégi szezonnyitó.


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

2014. december. 26-i Kis Á-s koncertről

   A koncert alapkoncepciója az volt, hogy december 26-ra már mindenkinek csordultig lesz a fasza a karácsonnyal meg a családdal meg az áradó szeretettel és inkább eljön Timur Lenk koncertre, minthogy egy perccel többet is együtt töltsön az úgynevezett szeretteivel. Vagy legalábbis lesznek ilyen emberek, tehát nem magunk leszünk ott.

   Ez nagyjából be is jött, és nagyjából ekkor döntött úgy a világegyetem, hogy ennyi kauzalitás elég volt aznapra, utána csupa érthetetlen dolog következett. Illetve valójában mindennek volt oka, de ha azokat megtúrta az ember, akkor még érthetetlenebb dolgokra lelt.

   Mit keresett ott vendégzenekarként egy trió, akinek a tagjai csak közepesen felületesen ismerték egymást? Vagy a trió két tagja mit keresett ott, mikor a harmadik, a gitáros-szintetizátoros-dobgépes-mp3-as csávó MINDENT el tudott játszani egyedül is, és el is játszott? Miért kellett ahhoz Németországból eljönni mindhármuknak, hogy ez kiderüljön? Mit keresett éjfélkor egy horvát csávó a tízéves kislányával Budapesten egy TL-koncerten? Mit kerestünk mi ott? Mit kerestek mások ott? Mi volt ennek az egésznek az értelme? Egyáltalán mi az értelme báminek?

   Mondjuk az utolsó kérdés már olyan hajnalfelé jut az ember eszébe. Addig meg, ha nem akar bármit megérteni, elég jól lehetett szórakozni.

« vissza