A koncertek:

2020. október 17. szombat, Granárium Zebra Club (Szarvas, Kossuth u. 2), VI. Whehehe Fesztivál - HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Timur Lenk

2020. november 7. szombat, Hunnia Bisztró (Bp. Bank u. 5.) Timur Lenk [HU] , The BASE [A]: November hét! A víruslófasz miatt elmaradt április 4 pótlása.

2020. november 21. szombat, Városi Rock Klub (Szeged, Stefánia sétány 6.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Megint Szeged!

2020. december 12. szombat, Narancs Rock Café (Békéscsaba, Szent István tér 3.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Diszkótor!


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

... a 2000. április 28-i Felvonulási téri koncertről

   Kerek, higiénikus kis koncert. Odamentünk, ittunk, felmentünk a színpadra, ittunk, zenéltünk, közben ittunk, lejöttünk, utána ittunk. Közben baszkoltunk erősen, a Szabadság fesztivál ugyanis, ami volt ez az egész, számos támogatóval rendelkezett, közte azzal, ami igen megragadott bennünket, a Tibetet Segítő Társulattal. Nagyszerű cég lehet. Szinte jobb, mint a baszkok, azok túl közel vannak. Legközelebb mi is valami hasonló kisebbség képviseletében lépünk fel. Esetleg hogy internacionálisan működjünk, megalakítjuk a Multimilliárdosokat Támogató Nemzetközi Véd- és Dacszövetséget, a multimilliárdosok vélhetően még inkább kisebbségben vannak, mint a baszkok, vagy a tibetiek. Talán még kifizetődőbb is őket támogatni, mint pl. a cigányokat. Na majd meglátjuk.

   Azért jóleső érzés volt 24000 wattal a hátunk mögött sörözni. Néha ugyan Fisher vokálozás közben túlordította Takit, de ez a koncertre közvetlenül figyelők szempontjából (kb. 30 fő) nem volt túl lényeges. Hátrébb a sörsátraknál a zenéhez értők néhány ütem után lemondóan rendeltek még két sört, a többiek érdeklődve füleltek, mi sülhet még ebből ki. Taki előbb még próbált kultúrember módjára viselkedni, előre kidolgozta a számok közötti átvezető szöveget, aztán még meg is próbálta tartani magát a tervhez. Finoman cizellálva, széles történelmi tablót festve pl. a Sajtott Evett Józsika mögé. Egy darabig aggódva néztünk össze a háta mögött, aztán mikor a Száncsán Barbit a legeredetibb szövegváltozattal adta elő, végképp megnyugodtunk. Gyorsan letelt a ránk szabott háromnegyed óra, sajnos csak két sörre volt elég az idő, mert a Taki nagyon feszített tempót diktált.

   A színpadról távozván a Takit megszólította két öltönyös fickó. Van-e demókazettánk, CD-nk, vagy efféle? Hű! Manáger! Lemezszerződés! Világkörüli turné! Taki már számolgatta, hogy ha meghívnak minket a Carnegie Hallba, azért mennyi sört lehet kérni. Úgy négy hektó környékén járhatott, amikor kiderült, hogy a két öltönyös úrnak semmi köze a zenei körökhöz, csupán ilyen jó buliban már rég vettek részt. Hö. Oké, fiúk, ha lesz CD vagy ilyesmi, tényleg küldünk.

« vissza