A koncertek:

2020. október 17. szombat, Granárium Zebra Club (Szarvas, Kossuth u. 2), VI. Whehehe Fesztivál - HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Timur Lenk

2020. november 7. szombat, Hunnia Bisztró (Bp. Bank u. 5.) Timur Lenk [HU] , The BASE [A]: November hét! A víruslófasz miatt elmaradt április 4 pótlása.

2020. november 21. szombat, Városi Rock Klub (Szeged, Stefánia sétány 6.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Megint Szeged!

2020. december 12. szombat, Narancs Rock Café (Békéscsaba, Szent István tér 3.) Timur Lenk, Nulla Forint Plusz ÁFA: Diszkótor!


A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 
« előző index következő »

23. rés

   Császár Előd csak egy rendőrt ütött el, azóta is fű alatt kénytelen művészkedni. Antall Józsefnek is le kellett buknia, hogy kibekkelhesse. Pont a The Postinorsnak nem kellett egy alig pár éves szünetet tartania, amikor egy komplett keresztény kurzus vadássza őket? Ki kell várni, amíg elül a bosszúvágy, aztán vadonatúj formációként felbukkanni egy tehetségkutató műsorban, hátha a műsor addig kutat, amíg tényleg talál valamiféle tehetséget az együttesben. Persze ehhez jó mélyre kell nyúlni, de hát a tehetségkutató műsor már csak ilyen, minden szart meg kell mosni, hátha kijön belőle a gyémánt, aztán legfeljebb nem és csak a szar marad.

« előző index következő »