A koncertek:

2021. április 09. péntek, Városi Rock Klub (Szeged, Stefáia sétány 6.), TIMUR LENK, Első szegedi búcsúkoncert

2021. április 16. péntek, S8 Underground Club (Budapest, Kerepesi út 26.), Timur Lenk, ÁFA, EASZU

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

XVIII. rész: A pudingos űrszonda

   A Józsefvárosi Piacon lehet kapni különböző kommunista zsebórákat, meg pedálos szemüveget. Egy átutazó azt mesélte, hogy látott egy Rákosi Mátyás névrokona által festett naplementét. Egyes hírforrások azt jelzik, hogy bizonyos ázsiai árusoktól lehet kapni Andalúziába repítő patronokat. Ezek a sárga színük miatt alig észrevehetőek, és a kommandósok nehezen szúrják tudják kiszúrni a sárga háttér miatt. Grespik László három nappal ezelőtt vett egy szappanból kormányrudat olvasztó gépet. Ezt egyébként az Ecseri Piacon vette, mert Józsefvárosban nem szeretik őt a 92 év feletti hajadon nők. Őt csak a 92 év alatti hajadonok szeretik, meg a 92 év feletti ifjú háziasszonyok.
   Sajnos ezen piacoknak van egy igen szembeütköző hátrányuk: nem lehet kapni sehol sem pudingos űrszondákat. Ez pedig baj, mert kellenek ezek is egy normális családi életbe. Képzeljük csak el, mire menne egy 4 tagú család egyetlen pudingos űrszondával. Különösen az olyan családoknál, ahol 4 személyre csak 3 pudingos űrszonda jutása esetén is fennáll a családfelbomlás esélye, komolyra fordul a helyzet.
   Terry Black legújabb ötlete, hogy a bal könyökére egy A4-es pauszpapírt szeretne tetováltatni. Ámde, a hatóságok megtagadták óhaját, az 57-es törvény 6-os számú paragrafusára hivatkozva.
   Előbb be kell mutatnia egy pudingos űrszondát a fia nevére iratva.
   Az arabok is nyalogatják az űrszondákat, Musztafa a feleségét is. Az araboknál ugyanis divat a feleség léte. Nemúgy, mint kis hazánkban, a 93 ezer négyzekilométeres Magyarországban. De nem! Itt is vannak feleségek! Nem? De! Depo: felveszek raktárosokat a budaörsi telepemre, reggel 8-tól 17-ig. Feltétel: MSZMP-párttagság, és Hawaii-i kísérőlevél. Bérezés: 8 nyúl egy napra, és egy vagon tetris-játék Bulgáriából. Jelentkezési határidő: tegnap.

« vissza