A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

XVI. rész: Bázis Kapitány fagyistölcsérje

   A jó öreg Bázis Kapitány megint későn aludt el, hiszen sokáig borozgatott Elekkel. Álmában a volt ezrede jelent meg előtte fázósan és éhesen. Bázis Kapitány nem bírta tovább. Felkelt éjjel 0 óra 11 perckor, és kiment sétálni az utcára egy kicsit. Nagyokat szívott a friss kék levegőből, a Hold pedig aranytányérként csüngött odakint a hűvös és végtelenül békés éjszakai égbolton. Ekkor jött egy fagyiskocsi, nagyot fékezett, és kis sárga bohócok ugráltak ki belőle. A főbohóc, aki 2 méternél is magasabb volt, egy nagy fagyit nyomott Bázis Kapitány orra alá. Erőszakosan követelte tőle, hogy egye meg, különben megverik. Bázis Kapitány bele ment a játékba, habár tudta hogy a főbohóc csak vesztesként kerülhet ki kettejük közül. Gyorsan megette, és nagyon ízlett neki. Belerúgott a főbohócba, és kivett a kocsiból egy nagy fagyistölcsért. A kis bohócok azonban megtámadták Bázis Kapitányt. Ő sosem bántotta a kisebbeket, ezért inkább hazafutott. Mindenesetre az egyiket még jól pofánvágta a vaskos öklével. Futás közben vette észre, hogy a nagy tölcsért viszi magával. Óvatosan befutott a háza ajtaján, és gyorsan kulcsra zárta. Még hallotta a bohócok ördögi gyülekezetét, amint kocsijukkal felszántják az éj végtelen csendjét, és a kacajuk elhomályosul a távolodó örökkévalóságba.
   Bázis Kapitány a tölcsért pedig egy vitrinbe rakta, hogy figyelmeztesse az éjszakai vándorokat a rájuk leselkedő veszélyre.

« vissza