A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

XII. rész: Turbó Benjámin űrhajós álma

   Egy languszta vánszorog a sinek között, módszeresen kerülgetve a vonatban megszült majd kidobott újszülötteket. Útközben jogi diplomáját olvasgatja, melyet a Tarisznyarákok Világszövetsége előtt kell megvédenie. Az egyik nagyobb csöppség a vonat után futva elhányja magát, és a kis languszta a diplomáját esernyő gyanánt használja.
   Jobbkormányos babakocsi csattog a talpfák között, és Benjámin ül benne, de háttal, hogy lássa kin gurult át. Turbó Benjámin űrhajós akar lenni, ezért mindig a közért pultjánál szarik rá a futószalagra. Most éppen a gyorsulást gyakorolja, és tapos. Majdnem elszállt! Hű!
   A vágány mentén áll a Zoltán öreg papa, és visszaemlékszik az ifjúkorára. Annak idején ő is megpályázta a végtelen fekete fényességet, de egy rossz döntés közbeszólt. Tudniillik az űrhajó startja előtti estén úgy megbaszta az akkor oly csinos és részeg Jolán nénit, hogy a farka három méteresre nyúlt. És így nem fért be a ruhájába. De ez már rég volt, ne is bolygassuk a múltat...
   Szóval Benjámin és kisfia (Benjámin ugyanis apa lett, mert édesanyja, Xénia már nagymama) tolják a babakocsit, és a langusztáról lepattanva feszállnak az űrbe. Zoltán papa könnycseppe csöppen a kannás bor zavaros felszínébe, hogy megint androidok jutottak ki az űrbe. A zűrbe.

« vissza