A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

VII. rész: A Zoltán nevű öreg papa

   A Május 35-e utcában lakik egy félig zsugori ablakpucoló. Mindenki ismeri, mert a közvélemény nyomására fiatal szűz lányokat szabadít meg ártatlanságuktól. Ezért nem is nagyon szeretik ezt a férfit, de a szomszédját, Zoltán papát mindenki nagyon tiszteli. Ő az, aki példaképe a fél városnak, sőt, a fél utcának! Zoltán papa ázsiai körútján találkozott Gertrúddal, a kisemmizett postással. Hazasegítette Sopronba, onnan pedig hason kúszott ide Budára, a Fondorlat-közbe. Nomen ist omen - a Szabolcs nevű gyerekek pelenkába fosnak. Az Egri Bikavér az Szexárdi találmány.
   Zoltán papa ugrálórugókat csinált a cipőtalpára, és így a magasabb polcokat is eléri a közértben. Így tudott ma venni egy 2 literes vodkát, ami persze nem olcsó, de most az egyszer belefér a pakliba. Hiszen ki más ne érdemelné meg ezt a fenséges italt, mint Zoltán papa, aki annyit tett a hazáért? Ha ő nem lett volna, akkor most nem mehetnénk ki a Kálvin-térre vizelni a fákhoz, és az MSZP székházát nem csomagoltuk volna be FIDESZ-es csokipapírokkal, meg fordítva.
   Zoltán papa még aznap legurította mind a kétezer mililiter alkoholt, és úgy berúgott, hogy a wc előtt fél méterrel beszart. Akkorát fosott, hogy a zsebéből is folyt a bűzös barna és rendkívül híg kula. Ekkor elvánszorgott a fűrdőkádjáig, és ruhástól belefeküdt. Tudni kell, hogy a fürdőszoba ki van poszterezve csupa jó nővel, meg XXIII: századi naptárakkal. Kinyitotta a csapot, és 3 óráig tusolt amíg tiszta nem lett valamelyest.
   Ekkor csöngetett Jakab, a motoros pásztor. Bejött, de elbotlott egy nagy biciklis bohócba. Szitkozódva felkelt, és a piros rémet elküldte a kurva anyjába. Az valahogy kiment, Jakab pedig fújt egyet a titkos kölnijéből a levegőbe, mert nagyon büdös volt. Tudta, hogy öreg cinkostársa megint piált, de már nem zavartatta magát. Zoltán, az öreg papa pedig vidáman mosolygott ki a kádból, élvezve a betűző napfényt.

« vissza