A koncertek:

2021. szeptember 25. szombat, Hunnia Bisztró (Budapest, Bank u. 5.) Timur Lenk zenekar // EASZU: Itt az ősz! Vivaldi: "4 feles" című zeneműve punkosan!
2021. október 09. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. november 06. szombat, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: 0 Ft + ÁFA.
2021. december 27. hétfő, Budapest, Riff club Budapest, Szent István krt. 2., Vendég: még nem tudjuk, ki.
2022. január 08. szombat , Szegedi Rock Klub, Vendég: még nem tudjuk, ki.

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

VI. rész: Néger rezgésmérő

   Góliát egyik kedvenc itala a pasztőrözött tej volt. De csak akkor ihatta, ha beteg volt. Ezért szokott újjongva futni a kötelező tüdőszűrésre, és mindig nagyokatt szippantott a sterilnek tűnő levegőből, hogy jól összeszedjen egy nyavaját, ami alkalmasint parkolópályára küldi. Ott ihatott annyi pasztőrözött tejet, amíg a hadseregből elcsent kulacsokba vissza nem hányta az összes cseppet. Ezeket aztán palackozta, és eladta a Bíró Ica fitnesszprogramjára jelentkezőknek. Temészetesen jó pénzért.
   Góliátnak volt egy haverja, Zimankó Elemér. Elemér, becenevén Zimó egy illegális bordélyházat működtetett a Terror Háza mellett. Egyik törzsvendége Horn Gyula volt. Gyula pedig rollerezve járt a nőkhöz, de mindig galambbélben átitatott ásványvizet itatott velük, és elénekelte a Sugar Baby Love-t, ahogy a Bajor Imre szokta. Zimó zsebében ott lapult egy neonzöld ketyere, és mérte a néger nők rezgését. Amanda 2-es szintű, Brandy pedig 3-as szintű rezgésű napjainkban. Ezért nem szállhatnak metróra sem.

« vissza