A koncertek:

2021. április 09. péntek, Városi Rock Klub (Szeged, Stefáia sétány 6.), TIMUR LENK, Első szegedi búcsúkoncert

2021. április 16. péntek, S8 Underground Club (Budapest, Kerepesi út 26.), Timur Lenk, ÁFA, EASZU

A hírlevél, ha kő, ha nem és emil » A vendégkönyv » A TL a Fácsén » Timur Lenk-póló kapható »  
Koncertügyi manager: dr. prof. alk. Selyebi Péter, selyebi(pont)peter(kukac)gmail(pont)com, +36 70 560 4540
 

« vissza

V. rész: Turbó Nándorék vacsorája

   Alaszkában a csajoknak a pasik segítenek kecskét fejni. Nyolc megatonna szubatomi részecske záporzott a Rába SZOTT egyik ingatlanjára. A külcsín és a belbecs szöges ellentéte Turbó Nándoréknak. Mert ők estére méhkast tesznek az ágyuk alá, és a Csízmás Kandúrt hívogatják. Nándi felesége kezdi:
- Cicc! Cicc! Hol vagy te kis köcsög macska? Gyere vár a finom vacsora! Ugri füles, hopp egy füles, karambol a templomban! Na ki az? Postás? SS tiszt? Nem! Drakula asszony Pozsonyból!
   Természetesen Csízmás Kandúrnak se híre, se hamva. Viszont addig nincs vacsi, amíg ezt el nem mondja valamelyikük. Aztán leülnek a fánkokból készült székekre, és a ma esti vacsora Jolán néni sült wc-keféje. Nándi felesége, Xénia most lesz 30 éves, de már nagymama, Nándi pedig Jaj bácsinál egy évvel fiatalabb, vagyis 108 éves.
   Egy repülőtéren ismerkedtek meg, és még ott össze is házasodtak. Xénia el akarta lopni Nándi ebédjét a futószalagról, de Nándi jól a seggére csapott, és azóta együtt vannak. Mindez 29 éve történt, tehát Xénia egy éves volt amikor feleségül ment az akkor 79 éves Nándihoz. Tudni kell persze, hogy mind a ketten androidok. Kinézetük alapján 35 év körüliek.
   Kanyarodjunk vissza a jelenbe. Nándi a homlokával üti az asztalt, hogy legyen már kitálalva a kaja, de már annyira üti, hogy a homloka felreped, és dől a vér belőle balra-jobbra. Ennek ellenére Nándi csak üti, és üti a homlokát az asztalra. A vér lassan már egy nagy tócsába áll össze, Xénia pedig csendben főzőcskél, a gyerekek lázasan kiosztják a tányérokat. A kisebbik, Benjámin, óvatosan lépked egy nagy üvegtállal. Az üvegtál egy nagy marék poshadt fagylaltot tartalmaz, és ezt egy bernáthegyi juhászkutya hányta ki. Nővére, Zelma belekóstol, és hümmögve nyugtázza az ízét. Benjamin adott mindenkinek egy Bázis Kapitány-mintázatú partedlit, és egyenként kinyalták az üvegtálat. Nándi előtte jól belevéreztette fejét. Jó étvágyat!!!

« vissza